Notowań i recenzji SAMSUNG

Recenzje klientów dla GALAXY Ch@t

GALAXY Ch@t

 
Średnie notowanie u klientów:
4,333 na 5
4,3
 na 
5
(9 Recenzji) 9
Otwórz skrót notowania
Szczegółowa ocena 9  - ilość opinii
5 Gwiazdki
6
4 Gwiazdki
1
3 Gwiazdki
1
2 Gwiazdki
1
1 Gwiazdka
0
Klienci, którzy poleciliby ten product znajomym: 7 na 8(88%)
Recenzje klientów dla GALAXY Ch@t
Recenzja 1 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Lokalizacja: wedle Wieliczki
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

dwa w jednym i to jak pięknie połączone!

Dnia:9 wrzesień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Dotykowy smartfon ze świetną klawiaturą. Ma duszę!
Atuty produktu: łatwy w użyciu, można nim rzucać o ścianę
Wady produktu: raczej uciążliwe są wady systemu nie urządzenia
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 2 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Lokalizacja: Trzebnica
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Świetny Smartfon

Dnia:15 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Świetny Smartfon do pisania sms i dzwonienia. System Android oferuje świetne poruszanie się po tym sprzęcie a wygodna klawiatura szybkie i sprawne pisanie sms'ów. Jedyna wada to bateria starczająca tylko na 2-3 dni pełnego użytkowania.
Atuty produktu: świetna klawiatura, przejrzysty ekran, wygodna konstrukcja
Wady produktu: słaba bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
4 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 3 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Gt-B5330

Dnia:31 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Świetny Telefon Za przyzwoitą cenę jedyny minus to te obiecane 4gb pamięci wbudowanej mi system od nowości pokazuje 2 gb miejsca na aplikacje jeśli nawet android zajmuje 1,5 giga a 512 jest ramu to po co obiecywać w opisie produktu 4 gb pamięci mogli by napisać dostępne 2 gb na programy i inne aplikacje ... Chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak jest może ktoś kiedyś o tym napisze pozdrawiam :)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 4 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Lokalizacja: Szczecin
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

samsung galaxy chat

Dnia:7 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
idealny smartfon ,bardzo dobra bateria ,android 4.0 klawiatura qwerty ulatwiajaca pisanie smsow
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-8punktów
5 z18 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 5 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Dobry smartfon!

Dnia:2 grudzień 2012
Znakomity smartfon, bardzo dobrze się sprawuje. Ma tylko jedną wadę wyświetlać 250 tys. kolorów to mało, ale podsumowując jest wspaniałym telefonem dla nastolatków klawiatura qwerty jest niezastąpiona chyba najlepsza z jaką miałem styczność w smartfonach.
Atuty produktu: bateria, klawiatura qwerty, funkcionalność, cena, wzornictwo
Wady produktu: wyświetlacz
+5punktów
5 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 6 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Lokalizacja: Polska War-Maz
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Świetny telefon

Dnia:14 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon sprawuje się bardzo dobrze, jestem zadowolony. Dużo zyskuje przez klawiaturę fizyczną, która ułatwia pisanie. Dodatkowo system Android daje nam wielkie możliwości. Wadą telefomu jest wbudowany aparat, brak spustu, niska jak na dzisiejsze standardy rozdzielczość i brak autofokusu psują frajdę z robienia zdjęć.
Atuty produktu: klawiatura, system android 4.0, wygoda
Wady produktu: aparat
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+14punktów
14 z14 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 7 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Lokalizacja: Oborniki WLKP
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Jest dobrze ale będę polakiem mówiąc że zawsze mogło by być lepiej ;)

Dnia:5 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ogółem świetny telefon - nie narzekam na jego sprawność i poprawność działania.
Dużym plusem dla mnie jest fakt że można go podłączyć przez kabel jack - jack do radia samochodowego które posiadam i działa wtedy jak zestaw głośno mówiący, tym bardziej że łapie mikrofon wbudowany w telefonie znakomicie :)
Android w wersji 4,0 działa świetnie i stabilnie.
Nie posiadałem wcześniej tel na androidzie jednak stwierdzam, że jeśli ktoś ma opory by zmienić tel na taki z ANDROIDem - to powiem tyle - NIE MA SIĘ CZEGO BAĆ. Kolega z telefonem na symbianie zazdrości mi że mogłem zainstalować sobie winampa i wiele innych przydatnych gadżetó.
Dobra opcja - ktoś natrętnie dzwoni i pisze, możesz go zablokować ^_^
NAVI cóż szału nie robi - wymóg połączenia z internetem troszkę jest kłopotliwy, jednak przyznać trzeba że jak jest dobra łączność przekazu danych to prowadzi pod wskazany adres.
WYŚWIETLACZ - tutaj nie mam do czego się przyczepić, 3 cale to rozmiar można powiedzieć że w dzisiejszych czasach podstawowy, mniejszy jest nie wygodny :P
KLAWIATURA QWERTY - i za to jest minus, jest świetna jednak klawisze są małe i nie wygodne, jak ktoś ma nie zgrabne palce to już niech lepiej zainwestuje w typowy smartfon dotykowo dotykowy aniżeli ten model, szczerze to lepsze qwerty jest w starej no...i n97 mini gdzie potrafiłem intuicyjnie pisać smsy tak jak na komputerze, jednak no...i nie szło obstukać jedną ręką na qwerty więc coś za coś ;)
BATERIA - cóż jeśli mam porównywać do no...i którą miałęm to tutaj jest niebo a ziemia. Przy normalnej intensywności pracy na tym telefonie bez korzystania z internetu przy sporej ilości pisanych smsów i średnim natężeniu odebranych i wykonanych połączeń bateria wytrzymała mi nie całe 2 dni.
W przypadku gdy korzystam intensywnie z aplikacji załadowanych w telefonie takich jak NAVI, Internet, GG, Skype, SMS, MMS, rozmowy - czas korzystania z telefonu skraca się o połowę.
Ogółem jeśli komuś nie zależy na tym by telefon trzymał długo bo może go podłączyć codziennie wieczorem to polecam - ja jestem pod względem baterii zadowolony ^_^ - dla porównania no...ia trzymała mi 12 godzin pod warunkiem że tylko pisałem smsy, w przypadku rozmó no...ia padała po pierwszym wykonanym połączeni.
Cóż jeszcze mogę dodać, telefonik jest ładnie wykonany, ma dobry głośnik, duży plus za to że można zgłaśniać i ściszać muzykę na słuchawkach przy zblokowanym telefonie i że nie załancza się do tego wyświetlacz jak to było w przypadku wspominanej no...i ;)
Zestaw jaki nabyłem zawierał TELEFON, ŁADOWARKĘ, KABELEK USB - i za to ostatnie dziękuję bardzo :D
Po podłączeniu TEL do kompa łatwo zgrać i wgrać na niego i kartę pamięci różne dane np mp3 :)
Po prostu otwiera się jako dodatkowe urządzenie posiadające 2 foldery gdzie jeden z nich to karta pamięci a drugi to pamięć wewnętrzna telefonu :)
ZASIĘG - to jest ważne - zaskoczyłem się gdyż w no...i potrafił mi uciekać zasięg podczas rozmowy a przy SAMSUNGU zasięg jest w takich miejscach że aż niekiedy się dziwię - a dodam że pracuję w terenie gdzie często takowego nie miałem. Jednak nie ukrywam że mimo że zasięg jest świetny to i tak mógł by być ciut lepszy. No ale nie można narzekać ^_^
Najważniejsze jest to że jest ów zasieg i w razie potrzeby można się łączyć ze światem prawie wszędzie ^_^
Dodam tylko że korzystam z pomarańczowej sieci z sercem i rozumem w tle ;)
Cóż mogli władować mu lepszy APARAT gdyż 2.0 to troszkę mało i brak lampy błyskowej też idzie na minus.
OGÓŁEM jestem zadowolony mimo iż nie wszystko jest aż tak dobrze jak by się chciało.
Jednak CENA i dobrze działający SYSTEM nadrabiają ^_^
Szkoda tylko, że nie dostałem w zestawie słuchawek - ale płakał z tego powodu nie będę ;)
PROCA - 850 MHZ (w zupełności starczy)
RAM - 512 MB (w zupełności starczy)
PAMIĘĆ WBUDOWANA - 2 GB (zawsze można włożyć kartę pamięci do 32 GB więc też starczy)
Ogółem POLECAM ^_^
Z INNEJ BECZKI - jeśli ktoś potrzebuje telefon do pracy w którym bateria trzyma do tygodnia przy intensywnym dzwonieniu i nie musi to być ładny sprzęt a tak jak już mówiłem - ma służyć do dzwonienia i odbierania połączeń - i do tego ma mieć dobry zasięg - polecam telefon z cyklu SAMSUNG SOLID
Atuty produktu: android 4.0, wyświetlacz pojemnościowy multi dotyk, szybkie łącze z internetem, 3 cale wyświetlacz, dobry zasięg, przyzwoita długość trzymania baterii, dodatkowe funkcje któe opisałęm
Wady produktu: nie całkiem wygodna klawiatura qwerty, aparat foto 2.0 i brak lampy, brak słuchawek w zestawie
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+6punktów
15 z24 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 8 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Dobre

Dnia:25 wrzesień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Polecam bo jest zgrabny i mały ale nie wiem jak innym mi sie telefon wiesza sam wyłańcza sam sie włańcza i tak od poczatku jego użytkowania
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 9 dla GALAXY Ch@t
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Mogło być lepiej

Dnia:17 czerwiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Wiele lat używałem różnych telefonów firmy Samsung i byłem zadowolony ale hm... spodziewałem się świetnego telefonu - otrzymałem co najwyżej średni.
na plus, czyli zalety
+ wytrzymały - zaliczył kilka upadków w tym upadek ze schodów (widziałem inne telefony w częściach po takim upadku) a tu ma tylko kilka rysek.
+ klawiatura qwerty, całkiem wygodna
+ bateria potrafi trzymać 2-3 dni - jak na mój tryb użytkowania to dużo.
A teraz wady:
- wydajny i szybki? Kogoś poniosła fantazja. Z działającym w tle fb messengerem i programem śledzącym gps czasem trzeba czekać kilka, kilkanaście sekund na reakcję po odblokowaniu 'bo się zwiesił' (i nie, wyczyszczenie i przywrócenie ustawień fabrycznych NIE pomaga)
- brak możliwości ograniczenia uprawnień aplikacji
- Kupując telefon który ma napisane 4gb pamięci oczekuję że będzie miał 4gb dostępnej pamięci, a nie połowę zajętą
- doinstalowane niepotrzebne aplikacje jak hangouts, google+, czy przez nikogo nie używane ChatON, game hub, muzyka google play - to aplikacje absolutnie zbędne, których co gorsza nie można odinstalować (wyłączenie mnie nie urządza, a uzyskanie możliwości usunięcia w/w wiązałoby się z utratą gwarancji)
- wyświetlacz mało czytelny w słońcu, ładnie wygląda tylko w wąskim kącie widzenia.
- jest klawiatura, ale brakuje najważniejszych, fizycznych przycisków "połącz" i "rozłącz"
- aparat średni.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.