Notowań i recenzji SAMSUNG

Recenzje klientów dla GALAXY S III

GALAXY S III

Bez względu na to, czy mowa o horyzoncie oceanu, czy majestatycznym nordyckim lesie jodłowym, jedno jest pewne: natura to nie geometria. Minimalistyczny i organiczny design Samsung GALAXY S III widoczny jest w gładkich i nieliniowych kształtach urządzenia. Z kolei jego „ludzki” charakter zapewnia ergonomię i komfort użytkowania oraz wysokie walory praktyczne. Poręczna obudowa, delikatne zaokrąglenia i organiczna forma wyglądają bardzo naturalnie
Średnie notowanie u klientów:
4,426 na 5
4,4
 na 
5
(68 Recenzji) 68
Otwórz skrót notowania
Szczegółowa ocena 68  - ilość opinii
5 Gwiazdki
47
4 Gwiazdki
12
3 Gwiazdki
3
2 Gwiazdki
3
1 Gwiazdka
3
Klienci, którzy poleciliby ten product znajomym: 57 na 66(86%)
Recenzje klientów dla GALAXY S III
Recenzja 1 dla GALAXY S III
Awatar
dogfish555
Lokalizacja: Gdańsk
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Samsung Galaxy S3 - Galaktyczny gigant... nie ma równych

Dnia:9 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon, jest świetny, genialna jakoś wykonania... wg. mnie idealny pod względem rozmiaru. Uważam mimo to, że cena powinna być nieco niższa... Ładnie się prezentuje wśród znajomych. Bateria bardzo długo wytrzymuje, jak na taki wydajny smartfon! Ogólnie polecam wszystkim... Moja znajoma chiała kupic, ale niestety, nie stać jej... Cena to spora wada... A poza tym ocena ogólna 5/5
Atuty produktu: wydajność wygląd
Wady produktu: cena s-voice
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
14 z26 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 2 dla GALAXY S III
Awatar
PRZEMUCH
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

SAMSUNG GALAXY S III

Dnia:14 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
MAM GO OD 3 MIESIĘCY,PO PROSTU REWELACJA!!!JEDYNY,NIEPOWTARZALNY!!!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+8punktów
12 z16 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 3 dla GALAXY S III
Awatar
MonaVieDiament
Lokalizacja: Chełmek
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Nie spotkałem lepszego

Dnia:15 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ten model smarfona jest idealnym dla najbardziej wymagających. Cena może nie jest łaskawa dla tego produktu ale jeśli dobierze się odpowiednią wersje lub strategie można dużo zaoszczędzić. Polecam.
Atuty produktu: wszystko prócz wad.
Wady produktu: cena, brak etiu
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+6punktów
9 z12 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 4 dla GALAXY S III
Awatar
Pawloo
Lokalizacja: Głogów Dolny ślask
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Samsung Galaxy S III Smartfon 2012 !!!

Dnia:19 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Posiadam SGS III od ponad 3 miesięcy i zdecydowanie jestem zadowolony w 99%. 1% odjąłem za nie dopracowany do końca system JB szkoda bo tel nie do końca jest wykorzystywany . Poza tym reszta bardzo oryginalnie wykończona . Smartfon polecany przez moją osobę Polecam !!!
Atuty produktu: wykonanie obudowy, szkło goryla glass, bateria
Wady produktu: minimalnie system
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+7punktów
9 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 5 dla GALAXY S III
Awatar
Talerz
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Samsung Galaxy S III

Dnia:20 listopad 2012
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Ogólnie moim zdaniem telefon jest mega przeciętny. Za tą cenę dostać taki plastik ?!. Poza tym że telefon w ogóle jest niezoptymalizowany i się tnie to ta obudowa normalnie jest luźna, i odstaje. Nie wiem komu taki się telefon podoba ,który ma funkcje które są według mnie w ogóle nie potrzebne...
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-33punktów
6 z45 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 6 dla GALAXY S III
Awatar
DarkSaaper
Lokalizacja: Wrocław
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Galaxy jest rewelacyjny!

Dnia:25 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jedno zdanie! To jest rewelacyjny telefon i nie chce innego!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
7 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 7 dla GALAXY S III
Awatar
Hubtur
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Po co te cztery rdzenie?

Dnia:27 listopad 2012
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Skoro i tak baaardzo wolno działa. ( Android 4.1.1 )
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-15punktów
5 z25 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 8 dla GALAXY S III
Awatar
Pawel_F :D
Lokalizacja: Radzyń Podlaski
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Ogólnie

Dnia:29 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon mam 3 tygodnie. W ciągu pierwszych 3 dni byłem zachwycony tym telefonem, ale po 3 dniach telefon stał się nudny. Jest dobry ale mało funkcjonalny. Wszystkie funkcję są fajne ale dużo rzeczy nie jest po Polsku. Aby uruchomić aplikację trzeba przeczytać regulamin który jest tak długi że nie chce się czytać i wychodzi się z aplikacji. Podsumowując: ekran o 0,5 cm za duży, słaba bateria-jeśli korzystamy wytrzyma 2 h a jeśli jest w stanie spoczynku do jakieś 3 dni, S Voice nie mówi po polsku, dobry zasięg Wi-Fi, słabo ściąga sieć telekomunikacyjną, dobry aparat. słaby zoom, za mało rozwinięte menu oraz ustawienia, same podstawowe funkcje-brak zaawansowanych (wada), szybko rysująca się tylna klapka, po nadmiernym korzystaniu nagrzewa się dolny tył obudowy. Ogólnie telefon 6/10. Polecam jeśli nie macie robić co z kasą.
Atuty produktu: dobry aparat, wyraźny wyświetlacz, dobre odwzorowanie kolorów, dobry dźwięk, ekran odporny na zarysowania
Wady produktu: słaby zoom, s-voice nie mówi po polsku, słabo rozwinięte menu i ustawienia, tylna klapka szybko się rysuje, słaba kamerka przednia, słaba bateria, za mało użytecznych funkcji, wolna przeglądarka, powolny ekran przy odblokowaniu-za wolno reaguje
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-17punktów
5 z27 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 9 dla GALAXY S III
Awatar
Skame
Lokalizacja: Zabrze
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Samsung Galaxy SIII!!!!! Polecam

Dnia:5 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Mam ten telefon od 6 Czerwca 2012 roku i ani razu się nie zawiodłem, wszystko co potrzebujesz znajdziesz w tym smartfonie :D POLECAM!!!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
5 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 10 dla GALAXY S III
Awatar
Spartakus
Lokalizacja: Poznań
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Polecam każdemu !

Dnia:7 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Polecam każdemu ten znakomity telefon. Jest idealny w każdym stopniu i dobrze się sprawuje.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+6punktów
7 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 11 dla GALAXY S III
Awatar
aniol
Lokalizacja: zg
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

raczej za..

Dnia:10 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
ogólnie dobry,szkoda tylko ze za takie pieniadze dostajemy tylnia klapke z nedzneo plastyku
Atuty produktu: wyswietlacz
Wady produktu: tylna klapka
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-2punktów
6 z14 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 12 dla GALAXY S III
Awatar
Michał
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Super ekran, ale słąba obudowa :-(

Dnia:12 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon posiadam 5 miesięcy. Wszystko co piszą o tym telefonie to prawda jest super. Jedyną wadą jaką ten telefon posiada, a którą ja zaobserwowałem to samoczynnie pękająca obudowa (na srebrnej ramce) oraz na tylnym panelu przy obiektywie aparatu.... szkoda.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+5punktów
8 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 13 dla GALAXY S III
Awatar
Andromadness
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Rewelacja wśród smartfonów!

Dnia:12 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jeśli ktoś waha się i nie wie czy kupić SIII to bezpodstawnie - znakomity telefon bez żadnych kompromisów! Obudowa co prawda nie zachwyca w dotyku ale wygląda elegancko i czyni telefon zaskakująco lekkim. Jednym słowem polecam każdemu kto szuka telefonu z najwyższej półki!
Atuty produktu: wszystko co obiecuje producent rzeczywiście jest
Wady produktu: nieco zbyt cienka tylna klapka
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+6punktów
10 z14 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 14 dla GALAXY S III
Awatar
Di0beł
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Dobry telefon, lecz nie pozbawiony wad

Dnia:18 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Funkcje - sporo przydatnych bardziej lub mniej. Sterowanie ruchem ułatwia i przyspiesza korzystanie z funkcji telefonu. Smart stay umila pracę z urządzeniem (ekran nie wyłącza się np. w połowie czytanej wiadomości). Wifi działa dużo szybciej niż w SGS 2. Wskaźniki LED to też przydatna funkcja. Podsumowując, pod względem funkcjonalności telefon bardzo dobry, ale żeby nie było zbyt kolorowo... :p
Wydajność - tutaj mam zastrzeżenia. Telefon ma 4 rdzenie, co miało dać mu wydajność z najwyższej półki. Tak niestety nie jest. Telefon lubi się przyciąć podczas odblokowywania ekranu czy przemieszczaniu się między ekranami, a przycina się zawsze kiedy z listy kontaktów wybieramy odpowiednią literkę. Kończenie połączenia przyciskiem zasilania też sprawia wiele problemów. W SGS 2 można było nacisnąć przycisk nawet przy uchu, a telefon kończył połączenie. Tutaj trzeba telefon najpierw odstawić od ucha, poczekać aż wyświetlacz się włączy i dopiero można kończyć połączenie. Denerwująca rzecz. W aplikacjach z kolei nie zauważyłem większych przycięć.
Wzornictwo - rzecz gustu, a o tych się nie dyskutuje ;) Mnie się podoba.
Jakość/cena - w/g mnie bardzo przeciętnie i nie chodzi mi o funkcje telefonu czy jego wnętrze, ale o wykonanie. Plastik i to słabej jakości.. Szybko "łapie" rysy, trzeszczy.
Podsumowując - telefon godny polecenia, ale nie rewelacyjny. Może aktualizacje oprogramowania rozwiążą część niedogodności. Wtedy telefon mógł by aspirować do miana najlepszego na rynku :) Ale póki co jest po prostu dobry.
Na koniec jeszcze nie mogłem się powstrzymać od pewnej uwagi (dotyczy wypowiedzi któregoś z poprzedników). Jak można za wadę telefonu uznawać zbyt duży ekran? Jest tyle telefonów o tylu różnych rozmiarach, że każdy może wybrać coś dla siebie. Trzeba było kupić mniejszy, ot co! :)
Atuty produktu: szybki i dobry aparat, dobra łączność, wzornictwo, bateria, innowacyjność, wyswietlacz
Wady produktu: przycinanie się telefonu, słaba jakość materiałów
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
12 z20 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 15 dla GALAXY S III
Awatar
Cascada
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Po prostu najlepszy!

Dnia:5 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Zwykłe funkcje telefonu typu smartphone firma Samsung udoskonaliła je, ułatwiając i umilając korzystanie z niego. Dodatkowo nowości jak: S Voice, S Beam i inne sprawiły że ten telefon wyprzedza konkurencję. A konkurencji trudno będzie to nadrobić ;) Na różnych portalach telefonicznych są zamieszczane opinie typu ,,bardzo niewytrzymały'', ,,po upadku z 20cm zbiła mu się szybka'' itp... Zapewniam wszystkich że to nie prawda! Samsunga Galaxy S III pomimo swoich dość dużych wymiarów bardzo wygodnie obsługuje w jednej ręce. Genialny!!!
Atuty produktu: piękny wyświetlacz hd super amoled, płynny, długowieczna bateria, doskonały aparat
Wady produktu: funkcja s voice nie obsługuje języka polskiego
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+13punktów
14 z15 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 16 dla GALAXY S III
Awatar
Zax1985
Lokalizacja: Ruda Śląska
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Mierna jakość w stosunku do ceny

Dnia:7 styczeń 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Na moją mierną ocenę głównie wpływa jakość materiałów z jakich wykonano smartphone, skrzypiąca obudowa i pęknięcie gorilla glass 2 którym tak się szczycą, dbałem o ten telefon, nigdy mi nie upadł, silikonowa obudowa ochronna, folia ochronna na wyświetlacz, nie nosiłem go nigdy w jednej kieszeni z innymi przedmiotami, a pewnego razu po wyjeciu ku mojemu zdziwieniu w poprzek ekranu pojawiło się peknięcie na gorilla glass, mimo to wyświetlacz pracuje bez zarzutu i płynnie szkoda tylko że serwis nie potrafi wymienić samego GG2 tylko trzeba łącznie z wyświetlaczem koszt ok 800zł oczywiście bez oględzin stwierdzają uszkodzenie mechaniczne i nie podlega to gwarancji i w gruncie rzeczy mamy funkcjonalny smartphone, wydajny ale podatny na uszkodzenia mechaniczne na skutek normalnego użytkowania...
Radzę przemyślec zakup i rozejżeć się za innym urządzeniem z aluminiową obudową wydaje się być trwalsza i sztywniejsza...
Atuty produktu: funcjonalność wydajność
Wady produktu: jakość trwałość i serwisowanie
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-16punktów
6 z28 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 17 dla GALAXY S III
Awatar
77Adam
Lokalizacja: Gdańsk
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Telefon jednego upadku

Dnia:17 styczeń 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Kupiłem telefon miesiąc temu, tydzień temu spadł mi z biurka na panele w biurze i pękła szyba wyświetlacza na pół, niestety samej szyby cię nie wymienia, a koszt nowego wyświetlacza w autoryzowanym salonie na dzień dzisiejszy 17 stycznia to 560 PLN, inaczej jak zrobimy samemu to gwarancja przepada! To nie koniec nieszczęść, 3 dni później przestał działać guzik wyłączania/wygaszania panelu i co usłyszałem w serwisie, z powodu pękniętego wyświetlacza telefon nie podlega dalszym naprawom, czyli najpierw muszę wydać ze swoich 560 PLN na nowy wyświetlacz żeby serwis łaskawie naprawił uszkodzony guzik, który jest z boku i z samym wyświetlaczem ma niewiele wspólnego. Telefon jako urządzenie jest super ale Szanowny Samsung zapomniał, że telefon to nie porcelanowe jajko chińskiego cesarza i ten model nie spełnia minimalnych wymogów wytrzymałościowych. Czytelnicy NIE KUPUJCIE, chyba, że kupicie go od razu z pancernym etui.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-8punktów
7 z22 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 18 dla GALAXY S III
Awatar
Galaktyk
Lokalizacja: Mazury
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

SUPER TELEFON POLECAM KAZDEMU

Dnia:18 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Witam posiadam telefon od dnia premiery w Polsce Galaktyka S III jest bardzo dobra i bardzo wydajna wszytskie aplikacje gry programy ladnie chodza gry z wymaganiami rowniez typu Need For Speed Most Wanted czy GTA3 czy tez GTA Vice City na najwyzszych detalach moj telefon nie posiada folii na wyswietlaczu i jest noszony w pokrowcu ale nie posiada zadnej rysy na szkle jedyny minus to klapka tylnia szybko sie rysuje coz sliska lakierowana i dlatego przyjmuje kazda aktualizacje android nowy 4.1.2 jak w Galaxy Note 2 super dziala telefon nie zawiesza sie pracuje idealnie i jest swietny polece go zawsze posiadam juz trzecia galaktyke mialem Galaxy s Galaxy s2 i teraz trojke jest niedoscigniona jak narazie polecam i czekam z niecierpliwoscia na Galaxy siV pozdrawiam
Atuty produktu: szybki sprawny bezproblemowy swietne kolory wydajn
Wady produktu: lakierowana tylna klapka szybko sie rysuje
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+6punktów
6 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 19 dla GALAXY S III
Awatar
inis2
Lokalizacja: Rybnik
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Polecam osobom jeszcze nieprzekonanym

Dnia:19 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Witam,
przesiadłem się z Symbiana z wielkim niepokojem ponieważ nigdy jeszcze nie miałem do czynienia z Androidem. Uważam, że to była dal mnie wielka strata. Po kilku dniach użytkowania jestem pod wielkim wrażeniem. Nieprzeciętne możliwości, które nie mają granic.
Użytkowanie telefonu intuicyjne, bezproblemowe dające wielką swobodę. GPS łączy się nawet w zamkniętym pomieszczeniu. Przeglądanie Internetu płynne, umożliwiające osiągnięcie każdego celu. Niekończący się wybór gier i aplikacji o świetnej jakości. Polecam!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+10punktów
10 z10 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 20 dla GALAXY S III
Awatar
mac011
Lokalizacja: Wałbrzych
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

SUPER!!!

Dnia:28 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jak dla mnie to idealny telefon .Wyświetlacz ,te kolory aż się nie chce wierzyć po prostu super .Ja mam go już osiem miesięcy od czerwca ,i jak do tej pory nic się nie dzieje ,choć dwa razy mi spadł. Fajne jest sterowanie gestami , bardzo dobry aparat, dźwięk itd . Jedyny minus to bateria ale szybko się ładuje więc idzie wytrzymać .W sieci T-mobile wykupiłem opcję ubezpieczenia i jak coś się stanie to wymienię go na nowy może już będzie S IV .
Atuty produktu: duży wyświetlacz, niesamowite kolory, aparat
Wady produktu: bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
Galaxy Camera
 
 
 
 
 
0punktów
2 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 21 dla GALAXY S III
Awatar
fredi.master
Lokalizacja: Jaworzno
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Najlepszy na Świecie

Dnia:30 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Mam ten telefon od października 2012 i uważam, że do tej pory nie powstał inny smartphone który mógłby się zmierzyć z SIII jak równy z równym. Kombajn zamknięty w małym opakowaniu!
Ogólnie firma Samsung przykłada się do swoich produktów - cały sprzęt w domu mam od Samsunga i żaden mnie nie zawiódł.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 22 dla GALAXY S III
Awatar
mispulus69
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

The Bast !!!

Dnia:2 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Nic dodać nic ująć !!! Polecam wszystkim fanom smartfonów.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
5 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 23 dla GALAXY S III
Awatar
macmach
Lokalizacja: Wielkopolska
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Tylko SIII!!!

Dnia:2 luty 2013
Posiadam ten telefon o czerwca 2012 roku. Jest to znakomitych produkt, mimo tego, że po upadku jak często można przeczytać, że jest uszkodzony. Mi upadł dwa razy, na szczęście nie wywołało to niepożądanych skutków (odpukać). Jak już jesteśmy przy elementach budowy to razi mnie po tych dwóch kwartałach użytkowania odklejająca się ramka z przodu od wyświetlacza . Tego konsekwencją jest kurz itp. siedzący między tymi elementami... Kupiłem go dla jego inteligentnych funkcji, z których jestem w 100% zadowolony. Niestety system potrafi się przyciąć (np. gdy włączam menu). Kiedy zależy mi na czasie to denerwuje. Wydaje mi się, że nie mam więcej uwag, a mimo tych, które wymieniłem (napewno) do czasu SIV nie zamienił bym go na żaden inny!
Atuty produktu: inteligentne funkcje, wygląd, szybkość działania (z wyjątkami), aparat, wspaniały wyświetlacz, częste aktualizacje systemu
Wady produktu: jakośc wykonania, sporadyczne przycięcia, zbyt często restartujący się touchwiz
 
Produkty polecane przeze mnie
 
Rysik Galaxy S III ETC-S10C
 
 
 
 
 
+3punktów
4 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 24 dla GALAXY S III
Awatar
Bengi
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Samsung Galaxy S III

Dnia:2 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Samsung Galaxy SIII ma siedem ekranów głównych. Ma. Ale wszystkie takie same. Na tej samej tapecie można jedynie dodawać (zmieniać) aplikacje i widżety. Tapeta na wszystkich będzie taka sama. "Siedem ekranów głównych" ma jedynie Nokia N8 na których w każdym z osobna można ustawić indywidualną, dowolną tapetę + wspomniane widżety lub aplikację. To się nazywa bajer.
Proszę nie zachwycać się jakością robionych zdjęć i filmów. Proszę porównać owe z tymi z Noki N8. Różnica widoczna gołym okiem laika. Na korzyść? ;)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-30punktów
1 z32 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 25 dla GALAXY S III
Awatar
Nakimura
Lokalizacja: Legnica
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

świetny telefon lepszy od Nokii

Dnia:13 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
do tej pory używałem nokii, ale odkąd mam S3 jestem o wiele bardziej zadowolony. jeśli ktoś porównuje jakąkolwiek nokie do S3 to powinien stuknąć się w głowę bo tu nie ma do czego porównywać.
Powiem tak bateria na czuwaniu trzyma mi 5 dni na ciągłym używaniu (gry wifi itp.) od 1,5 do 2 dni
i wieloktrotnie mi uwadała i na płasko i na kant i wszystko jest ok wyświetlacz jest nienaruszony,
z nowym androidem 4.1.2 JB chodzi jak marzenie płynnie bez zacięć. Naprwde polecam go każdemu;)
Atuty produktu: jest tego troche;)
Wady produktu: brak
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+7punktów
8 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 26 dla GALAXY S III
Awatar
Kuba
Lokalizacja: Szczecin
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Polecam, ale...

Dnia:16 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Polecam tez telefon kazdemu. Nie jest on skierowany do waskiej grupy osob, lecz kazdy odnajdzie w nim "przyjaciela", kazdy znajdzie cos dla siebie. Rozmowy telefoniczne sa wspaniale ze wzgledu na ich jakosc. Przegladanie itnernetu to cos wspanialego. A ilosc wspanialych aplikacji jest mocno satysfakcjonujaca. Bateria pozwala na dlugi (w stosunku do innch spamtfonow) czas pracy telefonu. Nie sposob opisac w kilku slowach co ten produkt potrafi.
Mimo tego, ze od ostatnich kilku lat bylem przekonany tylko do produktow marki Apple inc. (iPhone), i "przetrawilem" ich wszystkie modele, postanowilem nabyc w celu przetestowania - Samsung'a Galaxy S3 - i uwazam, ze dokonalem wlasciwego wyboru. Mysle, ze produkty tej marki zostana ze mna na dluzej, dzieki wlasnie SGS3, ktory mnie przekonal do siebie i pozytywnie nastawil do kolejnych/innych produktow Samsung'a. Niestety kupilem egzemplaz bez gwarancji, a moj ekran ma przebarwienia (zolte), ladowarka niedomaga (laduje 4-5h). Niestety brak gwarancji (telefon z UK poniewaz nie bylo mnie stac na drozszy/nowy) skutecznie blokuje mnie, aby powiedziec ze ten telefon jest 100% stworzony dla mnie. Ze jest moim idealem. Jestem mlodym czlowiekiem, ktory ceni sobie urzadzenia, ktore moze personalizowac az do uzyskania efektu satysfakcjonujacego.
Atuty produktu: ekran(wielkosc ostrosc), bateria, glosnik, aplikacje, wykonanie, ergonomia, design, aparat, hardware/szybkosc
Wady produktu: ladowarka/kabel, przebarwienia ekranu
Ilustracje do tej recenzji
(Kliknij, aby oglądać pełnowymiarowy obraz)
Zdjęcie nadesłane przez użytkownika
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
 
GALAXY Tab 8.9 LTE
3,6 na 5(7)
 
 
 
 
 
+1punktów
5 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 27 dla GALAXY S III
Awatar
Kwak
Lokalizacja: Szczecin
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Rewelacja !!!

Dnia:17 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Nic dodać nic ująć po prostu poezja... Na chwilę obecną nie chce innego fona :))
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+13punktów
17 z21 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 28 dla GALAXY S III
Awatar
gumiś
Lokalizacja: stalowa wola
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Strasznie słaba jakość

Dnia:17 luty 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Witam mam na imię Andrzej i mam ów telefon.Bardzo mi się podoba ale ma straszną wadę.Mianowicie jest super słaby.Wczoraj wypadł mi z wysokości max 50cm na chodnik i rozsypał się wyświetlacz.mogę powiedzieć że naprawa to połowa wartości telefonu.Myślę że telefon za taką cenę powinien być bardziej wytrzymały.Używam wiele produktów tego producenta ale to sytuacja mnie odrzuca.A szkoda że jest tak mało odporny na uderzenia.Wymieniłem go z s2 i teraz żałuje bo tamten co prawda może dwa razy spadł to nic mu nie było.a ten raz z małej wysokości i tak popękał i po telefonie bo nie stać mnie na naprawę.Pozdrawiam.
Atuty produktu: szybki funkcjonalny ładny prosty w obsłudze.
Wady produktu: bardzo słaba konstrukcja, wogule nie odporny na uderzenie.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-21punktów
10 z41 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 29 dla GALAXY S III
Awatar
MArcela9921
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

com.android.phone

Dnia:18 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Używam samsung galaxy S 3 od paru dni,w ciągu tych paru dni pare osób próbowało się ze mną skontaktować.Bez skutku. Na ekranie nie wyświetla sie nic prócz czarnego ekranu,nie mam jak odebrać. Jak to naprawić
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-16punktów
12 z40 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 30 dla GALAXY S III
Awatar
Cross
Lokalizacja: Morsko
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Prawie Idealny.

Dnia:13 marzec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Polecam go wszystkim, Którzy mają dużo kasy, smartfon spisuje się dobrze przez cały okres mojego uzytkowania.Jedyną wadą dla mnie jest słaba jakośc tylniej klapki.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+8punktów
12 z16 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 31 dla GALAXY S III
Awatar
Sebastian G
Lokalizacja: Ireland
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Czas podsumowań..

Dnia:14 marzec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Osobiście zastanawiam się, co z tą firmą??
Obiecali mi, że we wrześniu zeszłego roku będę mógł kupić bezprzewodową ładowarkę...
I nie ma jej do dziś...
Sam telefon super, ale tego, że oszukali mnie obiecując ładowarkę we wrześniu, co zrobili??
Wprowadzają nowy model, wygląda super, ma fajne nowe opcje i napewno go nie kupię!!!
Nie kupię go bo mnie oszukali!!!
Miałem wszystkie 3 Galaxy, wszystkie były fajne i oryginalne.
Ale jak dla mnie czas Samsunga się skończył, po tym jak coś obiecali i mnie olali.
Ja również olewam tą firmę teraz ciepłym moczem, za kłamstwa którymi co niektórych mogli skusić na zakup telefonu.
Telefon super, niestety ostatni który kupię...
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-42punktów
8 z58 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 32 dla GALAXY S III
Awatar
kamagan
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Słaba jakość ekranu, zacina się

Dnia:26 marzec 2013
Posiadam telefon od kilku tygodni. Jestem zaskoczona tym, że na otwarcie kontaktów, wiadomości, czy opcji klawiatury, muszę czekać kilka sekund, w Wave lista wyskakiwała mi natychmiast. Oczekiwałam większej płynności za tę cenę. Ekran wydaje mi się zupełnie nieodporny na zarysowania. Zrobiły mi się rysy od kolczyka w uchu (dodam, że był to koczyk w kształcie kulki, więc nic ostrego, nic z wystającymi krawędziami), także drogie Panie do dzwonienia i odbierania, zdejmujemy kolczyki :-( Dla mnie to duża wada. Za taką cenę ekran powinien być odporny na zarysowania kluczami i śrubokrętem, a co dopiero przypadkowo kolczykiem?? Wcześniej miałam klika lat Wave, którego ekran po tym czasie wygląda tak jak galaxy po kilku tygodniach. Dodam, że poza sytuacjami, gdy przez niego rozmawiam, galaxy jest w pokrowcu z opcją na szybkę, więc nie ma szans, aby porysował się od czegoś innego, niestety teraz będę musiała wybierać, albo galaxy, albo kolczyki... i nie wiem, czy w związku z tym, nie wrócę do Wave. Brakuje mi w nim też fizycznego przycisku aparatu foto. Oczywiście jeśli chodzi o funkcje, rozdzielczość, galaxy jest znacznie lepszy od Wave, ale mam wrażenie, że to nie jest telefon do użytku, tylko do oglądania i podziwiania go, bo przy normalnym użytkowaniu może szybko się zniszczyć. A szkoda, bo liczyłam, że będzie bardziej wytrzymały, trwały i znacznie płynniej działający niż Wave.
-31punktów
5 z41 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 33 dla GALAXY S III
Awatar
Bubuś
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Ogólnie rzecz biorąc na 5

Dnia:26 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon jest świetny. Mnie jakoś nie razi tylna klapka tak przez wszystkich krytykowana. Dla mnie ok. Działa płynnie i ma dużo mozliwości. Łatwa obsługa. Może niektóre funkcje oprogramowania są do poprawy (np notatki) ale ogólnie jest bardzo dobrze. Napewno zostanę przy tym modelu w przyszłości.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
4 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 34 dla GALAXY S III
Awatar
0000alex
Lokalizacja: Gliwice
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Super smartphone z Androidem

Dnia:29 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Super telefon z androidem. Najlepszy jaki miałem a miałem iPhone 5 tylko mi się zepsuł!!!
Atuty produktu: aparatprocesor i inne
Wady produktu: brak wad
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
+2punktów
5 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 35 dla GALAXY S III
Awatar
zzzz
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

S Voice i marketingowa sciema

Dnia:4 maj 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jak pisze Samsung, dzięki S Voice SGS III "Slucha cie i reaguje na twój glos". Drobnym druczkiem gdzies w kacie strony dodano, ze musisz mowic do swojego telefonu po angielsku, ewentualnie koreańsku. SGS III polskiego niestety nie rozumie.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+11punktów
11 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 36 dla GALAXY S III
Awatar
krzychu123
Lokalizacja: Kurnik
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Samsung galaxy s III w praktyce

Dnia:5 maj 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Samsung galaxy s III to świetny telefon dla młodych osób. Ma doskonały ekran o przekątnej 4.8 i świetnych kątach widzenia. Niestety na tym się kończą zalety tego telefonu. Jego funkcje owszem działają ale wymagają poprawek. Obudowa pozostawia wiele do życzenia za telefon w cenie porównywalnej do iphone. Dodatkowo oprogramowanie telefonu na monotonny wygląd (taki brzydki - jak cały telefon) i ma mnóstwo błędów i się zacina. Używając tego telefonu zablokował się i nie dało się z niego wykonać jakich kol-wiek połączeń ani wysłać SMS'a. Już nie wspominając o zepsutym głośniku.
Atuty produktu: brak zalet
Wady produktu: cena obudowa oprogramowanie głośnik bateria
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-38punktów
6 z50 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 37 dla GALAXY S III
Awatar
JacobTab
Lokalizacja: Kraków
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Znakomity

Dnia:9 maj 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Smartphone cieszy jakością wykonania, tylnia klapka szczelnie chroni wnętrze telefonu. Telefon po aktualizacji jest niesamowicie wydajny co można sprawdzić przez uruhamianie najbardziej wymagających gier z Google Play. Jedyną rzeczą która jest przereklamowana to funkcja s voice i smart stay. Pierwsza z nich dostępna jest jedynie w języku angielskim i nieraz szwankuje, smart stay działa jedynie w dobrym oświetleniu i często nie wykrywa twarzy jeżeli nosi się okulary ;) Słyszałem jednak, że spora część funkcji systemowych z GS4 ma trafić do GS3 tak więc funkcje promowane przez Samsunga mogą zyskać na urzyteczności. Nie pozostaje mi nic więcej jak polecić ten telefon każdemu kto chciałby poczuć przenośne biuro i centrum rozrywki w kieszeni.
Atuty produktu: design, duży superczuły ekran, wydajny
Wady produktu: bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
+7punktów
7 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 38 dla GALAXY S III
Awatar
Pomocny czlowiek
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Bardzo fajny lecz...

Dnia:8 czerwiec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Bardzo fajny lecz z pierwszy zetknieciem z ziemia (bez oslonki) szybka pękła naszczie miałam ubezpieczenie na tel. Potym kiedy go dostałam Noszę go tylko z oslonka na tył I teraz jak upada to nic sie nie dzieje :) polecam
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 39 dla GALAXY S III
Awatar
wiewiorka
Lokalizacja: Warszawa
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

2-mce użytkowania

Dnia:14 sierpień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jestem posiadaczką tego telefonu od 2 miesięcy. Intensywnie go użytkuję, więc codzienne ładowanie to norma - ale plusem jest, że telefon ładuje się bardzo szybko.
Aplikacje chodzą płynnie, bez zacinania się. Do tej pory nie stwierdziłam problemów z telefonem.
Jedyną wadą jest jakoś tworzywa - trochę tandetna jak na telefon takiej klasy i za taką cenę. W związku z tym wybrałam opcję - flip cover i folia ochronna. Nie wiem jak to się sprawdzi - tył flip covera jest już zarysany, mimo że noszę go cały czas w kieszonce w torebce bez żadnych innych sprzętów. Folia za to sprawdza się bardzo dobrze, nie odkleja i z tego co widzę chroni ekran przed rysowaniem.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 40 dla GALAXY S III
Awatar
Logan
Lokalizacja: Kożmin Wielkopolski
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Super

Dnia:22 wrzesień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
jak dla mnie znakomity! Starama sie wykorzystywać go na maksa, więc musze go codziennie ładować. Pamięć wewnętrzna zmniejsza się nieznacznie pomimo wgrania wielu, wielu aplikacji. Gorąco polecam!
Atuty produktu: jakość wydajność pracy
Wady produktu: bateria moglaby trzymać nieco dłużej
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 41 dla GALAXY S III
Awatar
Oleandro
Lokalizacja: Zamość
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

SAMSUNG

Dnia:24 wrzesień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon godny polecenia.
Niektórzy narzekają na cenę, ale patrząc na funkcje, wydajność, wyglądą, cechy, itp, itd, to nie przepłacamy.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 42 dla GALAXY S III
Awatar
(Y)akuzja
Lokalizacja: Opole
Używam tego produktu od:Ponad 5 lat
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Co bym dodał, czego mi brakuje.

Dnia:28 wrzesień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Brakuje mi zabezpieczenia obiektywu jak w aparatach cyfrowych, wodoodporności, dłuższej pracy na baterii, jeszcze lepszego głośnika, prostej oraz legalnej możliwości wgrywania różnych Rom'ów, czasami też nie było kontaktu po podłączeniu kabla USB, brakuje wbudowanego tunera DVB-T, odbiornika TMC, podczerwieni (jako pilot uniwersalny), optycznego zoom'a, przejściówki na HDMI w zestawie, telefon posiada za mało pamięci operacyjnej, nie jest możliwe ciągłe połączenie z internetem przez 2 tyg, telefon za szybko się rozładowuje. Po kliku latach używania przycina czasami jak się na nim pracuje. Jak na 2,5 tyś które za niego kiedyś zapłaciłem to naprawdę według mnie musiałby być lepszy. Konkurencja nie śpi i bardzo prawdopodobne, że kolejny telefon może już nie być Samsunga. Puki co kupuję produkty Samsunga, nie dawno kupiłem dysk SSD 256 GB PRO, TV też Samsung. Jednak jeśli chodzi o telefon to jeszcze macie sporo do zrobienia, miniaturyzacja i jeszcze raz miniaturyzacja. Teraz zczaiłem się, że na dole są napisane wady i zalety - to sobie każdy sam wyczyta.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
8 z16 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 43 dla GALAXY S III
Awatar
Bill
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Super

Dnia:30 wrzesień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jak czytam niektore recenzje, to aż wstyd czytać poziom niektórych recenzentów, ale pominę moje dywagacje na ten temat. Zdecydowalem się na ten telefon i mam zamiar z nieg korzystać, dokóki się nie popsuje. To jak dla mnie- najlepszy samsung z jakiego do tej pory korzystałem. Gorąci go polecam.
Atuty produktu: jakość wydajność wyposażenie możliwości
Wady produktu: bateria mogłaby trzymać dłużej..
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
5 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 44 dla GALAXY S III
Awatar
Olka3478
Lokalizacja: Zgorzelec niedaleko Wrocławia
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Opinia Samsung Galaxy S III

Dnia:12 październik 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jestem posiadaczką tego telefonu i serdecznie go polecam. Według mnie jest to najlepszy telefon jaki kiedykolwiek miałam :) . Jeśli ktoś chciałby kupić ten telefon to najlepiej jakby kupił sobie jakieś etui, ponieważ mi już 1 spadł i ekran pękł. Jedyną naprawdę jedyną wadą tego telefonu było to, że jak któregoś zimowego dnia pożyczyłam ten telefon mojemu bratu ten po wyjściu z jednej z naszych galerii wyciągną telefon z kieszeni a smartfonowi pękł ekran. Ale tak to serdecznie polecam ! :)
Aleksandra S.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+5punktów
5 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 45 dla GALAXY S III
Awatar
Vdotools
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Znakomity, ale nie bez wad

Dnia:22 październik 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Największą bolączką dla mnie to waga... jest zbyt lekki i delikatny, nie noszę go w kieszeni spodni, bo przy większych krokach głośno słychać jak trzeszczy obudowa. Druga bolączka do głośnik... używam standardowych dzwonków od samsunga, bo nawet jeżeli wgram utwór audio format FLAC 1460 kbps/sek to dźwięk jest stłumiony i jakby zaszumiony... (na słuchawkach jakość fenomenalna). Zaletami są oczywiście grubo ponadprzeciętny wyświetlacz, szybkość działania (wszystko otwiera i zamyka się błyskawicznie) bardzo czuły dotyk, wygląd i wzornictwo na naturze. Warty swojej ceny.
Atuty produktu: wyswietlacz, szybkość działania, wzornictwo/wygląd, świetna jakość dźwięku na słuchawkach
Wady produktu: waga... jest za lekki i zbyt delikatny, głośnik... okropna jakość/głośność dźwięku
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
3 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 46 dla GALAXY S III
Awatar
Rozczarowany
Lokalizacja: Lubin
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Rozczarowanie

Dnia:8 listopad 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Przygodę z serią Galaxy zacząłem od SI, później miałem SII teraz jestem posiadaczem SIII i .... na tym zakończę przygodę z samsungiem. Telefon jest drugi raz w serwisie, pierwszy raz padł głośnik, teraz tel się wyłączył i włączyć się już nie chciał, czekam na diagnozę co mu dolega. Telefon mam pół roku,w tym miesiąc prawie w serwisie (2x2tyg) dodam że bardzo o niego dbam, tel jest w pancernej obudowie CaseMate. Jestem bardzo rozczarowany, może po prostu taki egzemplarz....
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 47 dla GALAXY S III
Awatar
Sylwka0010
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Znakomity!!!

Dnia:12 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Posiadam ten telefon od 2 miesięcy i muszę przyznać, że jest wart swej ceny. Nic się nie zacina, wszystko działa płynnie bez żadnych zarzutów. Urządzenie idealne do pracy na plikach pakietu Office, wysyłania e-maili, surfowania w sieci. Bardzo wydajny telefon, nieograniczone możliwości. Polecam każdemu kto prowadzi intensywny tryb życia, gdyż to urządzenie sprawia, że żadne zadanie nie jest dla niego niemożliwe do wykonania.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-13punktów
1 z15 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 48 dla GALAXY S III
Awatar
Kuba00727
Lokalizacja: Toruń
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

IDEAŁ!

Dnia:26 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon posiadam od 2 tygodni i uważam że jest po prostu świetny! Ma bardzo nowoczesny design, jest naprawdę szybki i sie nie zacina. Zastąpuje mi nawet trochę komputer :)
Szczerze polecam, warty swojej ceny!
Atuty produktu: szybki, dobry aparat, piękny design, dobra bateria, mnóstwo ciekawych funkcji
Wady produktu: - jak dla mnie nie ma ;)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
0 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 49 dla GALAXY S III
Awatar
bogda
Lokalizacja: Bielsko - Biała
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

GALAXY S III pięknie działał do czasu !

Dnia:30 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Na początku miałem s+ pięknie było ale do czasu . Po 3 miesiącach zaczął się wieszać , raz oddany do serwisu , drugi raz to samo , trzeci raz identycznie a później po chwilach szczęscia że działa padła płyta główna. Wymienili srodek - sprzedałem tel. !!!
Na rynku pojawił się s3 myślę smartfon roku pewnie warto go mieć ! Kupiłem działał super przez 13 miesięcy bez problemu do dzisiaj - nagła śmierć ! Oddałem do serwisu i zobaczymy może s4 ??? - do trzech razy sztuka .Jeżeli ten padnie to odradzam no chyba że ktoś lubi ryzyko .Pozdrawiam wszystkich zdesperowanych.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-6punktów
0 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 50 dla GALAXY S III
Awatar
Komentator
Lokalizacja: Woj.śląskie
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Najlepszy smartfon jaki można kupić.

Dnia:2 styczeń 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Produkt dobry i wydajny.Bardzo dobry aparat .Lecz jest to telefon dla gadżeciaży i dla ludzi którzy lubią się bawić.
P.S. Nie polecam osłon silikonowych ponieważ wchodzi za nie piasek i klapka się rysuje
Atuty produktu: wszystko
Wady produktu: brak
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
4 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 51 dla GALAXY S III
Awatar
Samsungowicz
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Idealny towarzysz każdej z twoich chwil!

Dnia:2 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon posiadam od miesiąca i mówiąc szczerze jeszcze ani razu mnie nie zawiódł. Mam go ze sobą wszędzie w pracy, sklepie, domu itd. Przypomina o ważnych spotkaniach, upamiętnia piękne chwile, jest wspaniałą rozrywką dla mnie i moich bliskich. Samsung Galaxy S III jest po prostu idealny... Nic dodać, nic ująć! :)
Atuty produktu: płynność systemu, rewelacyjny design, aparat znakomitej rozdzielczości, wytrzymała bateria, kompatybilność z innymi urządzeniami
Wady produktu: cena
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
5 z10 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 52 dla GALAXY S III
Awatar
Arthur
Lokalizacja: Kęty
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Samsung, technologie na miarę XXI wieku.

Dnia:8 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Smartfon ten mam od blisko dwóch miesięcy. Jest to najlepszy telefon jaki kiedykolwiek posiadałem. Dużą zaletą tego telefonu jest duży wyświetlacz o pięknych kolorach oraz aparat robiący zdjęcia bardzo dobrej jakości. Według mnie największą wadą tego telefonu jest jego wykonanie (zalecam zaopatrzyć się w etui ochronne) oraz słaba bateria trzymiąca przy ciągłym użytkowaniu do 6h. Telefon na tle innych urządzeń mobilnych prezentuje się naprawdę świetnie! Przy korzystaniu z naprawdę wymagających gier i aplikacji nie zaciął się ani razu.
Polecam ten telefon każdemu kto poszukuje smartfonu szybkiego, ładnego oraz z dużym ekranem :-)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
2 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 53 dla GALAXY S III
Awatar
aguaya15
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

galaxy s3 - najlepszy

Dnia:23 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Miałam około 50 telefonów i z pewnością mogę stwierdzić, ze s3 jest najlepszy ze wszystkich. Jest naprawdę świetny, nigdy się nie zacina, robi piękne zdjęcia zarówno tylnim jak i przednim aparatem, ma wiele ciekawych i innowacyjnych funkcji. Mankamentem jest krótki czas pracy i cichy głośnik.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 54 dla GALAXY S III
Awatar
aguaya15
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

galaxy s3 - najlepszy

Dnia:23 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Miałam około 50 telefonów i z pewnością mogę stwierdzić, ze s3 jest najlepszy ze wszystkich. Jest naprawdę świetny, nigdy się nie zacina, robi piękne zdjęcia zarówno tylnim jak i przednim aparatem, ma wiele ciekawych i innowacyjnych funkcji. Mankamentem jest krótki czas pracy i cichy głośnik.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 55 dla GALAXY S III
Awatar
julas
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

rewelacja

Dnia:28 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Rewelacja nigdy się nie zacina szybko się włącza i wyłącza. Najlepszy produkt tej firmy bezkonkurencyjny
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
0 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 56 dla GALAXY S III
Awatar
julas
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

rewelacja

Dnia:28 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Rewelacja nigdy się nie zacina szybko się włącza i wyłącza. Najlepszy produkt tej firmy bezkonkurencyjny
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
0 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 57 dla GALAXY S III
Awatar
Kasia
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

jest świetny i wszystkim go baaardzo polecam :-& #41; uwielbiam galaxy s3 ♡

Dnia:4 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Posiadam galaxy s3 już prawie rok :& #41; polecam go wszystkim bo jest doskonałym smartfonem ! Ma bardzo dużo doskonałych funkcji. :-& #41;
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 58 dla GALAXY S III
Awatar
Kasia
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

jest świetny i wszystkim go baaardzo polecam :-& #41; uwielbiam galaxy s3 ♡

Dnia:4 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Posiadam galaxy s3 już prawie rok :& #41; polecam go wszystkim bo jest doskonałym smartfonem ! Ma bardzo dużo doskonałych funkcji. :-& #41;
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 59 dla GALAXY S III
Awatar
lamia
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

po pierwszym upadku rozbita szyba.....

Dnia:4 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon nie przeżył pierwszego upadku...wyswietlacz rozbił się na kawałki a upadł ze stolika na miękki parkiet.Nie polecam
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-2punktów
1 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 60 dla GALAXY S III
Awatar
lamia
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

po pierwszym upadku rozbita szyba.....

Dnia:4 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon nie przeżył pierwszego upadku...wyswietlacz rozbił się na kawałki a upadł ze stolika na miękki parkiet.Nie polecam
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-5punktów
0 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 61 dla GALAXY S III
Awatar
kuba458
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

świetny telefon

Dnia:6 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Najlepszy telefon w tym przedziale cenowym z super wydajnym czterordzeniowym procesorem , bardzo ostrym ekranie amoled z gorilla glass i genialnym aparatem. Brakuje mi jedynie przycisku fizycznego do robienia zdjęć i wodoodporności. Polecam!!!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 62 dla GALAXY S III
Awatar
kuba458
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

świetny telefon

Dnia:6 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Najlepszy telefon w tym przedziale cenowym z super wydajnym czterordzeniowym procesorem , bardzo ostrym ekranie amoled z gorilla glass i genialnym aparatem. Brakuje mi jedynie przycisku fizycznego do robienia zdjęć i wodoodporności. Polecam!!!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 63 dla GALAXY S III
Awatar
REMI
Lokalizacja: SOSNOWIEC
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

POLECAM

Dnia:24 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
NIE POSIADALEM NIGDY LEPSZEGO TELEFONU POLECAM !!!!!!!!!!!!!!
Atuty produktu: szybki, funkcjionalny
Wady produktu: troche slaba bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 64 dla GALAXY S III
Awatar
GT-I9300
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Android 4.4 kitkat dla GT-I9300 go uratuje.

Dnia:24 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ten telefon ma naprawdę wielki potencjał!Ale Samsung go wykończyć.Telefon siedzi na niedopracowanym androidzie 4.3 a Samsung nie chce dać aktualizacji do androida 4.4 kitkat.Jeśli aktualizacja jednak się pojawi,polecam ten telefon z czystym sumieniem!Jednak gdy aktualizacja się nie pojawi,nie polecam.Na 4.3 potrafi zacinać menu,galeria włącza się 3-5 sec,kontakty tak samo.Dałem 5 gwiazdek ale miliony użytkowników czekają na aktualizacje dla GT-I9300 bo ten opsypany nagrodami telefon,traci potencjał przez niedopracowany system.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 65 dla GALAXY S III
Awatar
GT-I9300
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Android 4.4 kitkat dla GT-I9300 go uratuje.

Dnia:24 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ten telefon ma naprawdę wielki potencjał!Ale Samsung go wykończyć.Telefon siedzi na niedopracowanym androidzie 4.3 a Samsung nie chce dać aktualizacji do androida 4.4 kitkat.Jeśli aktualizacja jednak się pojawi,polecam ten telefon z czystym sumieniem!Jednak gdy aktualizacja się nie pojawi,nie polecam.Na 4.3 potrafi zacinać menu,galeria włącza się 3-5 sec,kontakty tak samo.Dałem 5 gwiazdek ale miliony użytkowników czekają na aktualizacje dla GT-I9300 bo ten opsypany nagrodami telefon,traci potencjał przez niedopracowany system.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
3 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 66 dla GALAXY S III
Awatar
exspert
Lokalizacja: kępno
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

super

Dnia:14 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
telefon dobrze zdaje egzamin do gier do oglądania filmów
Atuty produktu: durzy wyswietlacz
Wady produktu: brak
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
 
 
 
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 67 dla GALAXY S III
Awatar
suszykuba
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

barometr

Dnia:19 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
W specyfikacjach tego nie ma ale po wpisaniu kodu *#0*# i wybraniu sensors pojawiają nam się sensory i... barometr, byłem zdziwiony. Telefon polecam bez względu na system
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 68 dla GALAXY S III
Awatar
suszykuba
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

barometr

Dnia:19 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
W specyfikacjach tego nie ma ale po wpisaniu kodu *#0*# i wybraniu sensors pojawiają nam się sensory i... barometr, byłem zdziwiony. Telefon polecam bez względu na system
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.