Notowań i recenzji SAMSUNG

Recenzje klientów dla S5610

S5610

Samsung GT-S5610 to telefon komórkowy ułatwiający prowadzenie życia towarzyskiego – bez względu na to, czy spędzasz czas z kumplem z dzieciństwa, czy obchodzisz urodziny w większym gronie. Wyposażony w zaawansowany aparat 5 megapikseli, który uwieczni każdą ważną chwilę, ten telefon przekształci każde wspomnienie w pamiątkę, którą możesz dzielić się z innymi. Możliwość łączności HSDPA pozwala utrzymywać kontakt z najbliższymi. Z kolei nowoczesny, a zarazem klasyczny wygląd z wysokiej jakości metalowym wykończeniem i wąską obudową czynią to urządzenie stylowym dodatkiem – bez względu na okoliczności.
Średnie notowanie u klientów:
3,304 na 5
3,3
 na 
5
(23 Recenzji) 23
Otwórz skrót notowania
Szczegółowa ocena 23  - ilość opinii
5 Gwiazdki
4
4 Gwiazdki
9
3 Gwiazdki
4
2 Gwiazdki
2
1 Gwiazdka
4
Klienci, którzy poleciliby ten product znajomym: 11 na 20(55%)
Recenzje klientów dla S5610
Recenzja 1 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Łomża
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

zalety i wady

Dnia:21 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
ZALETY: bateria długo trzyma, aparat dobrej jakości, equalizer w MP3 z BASSSEM
WADY:wielkość pliku do zainstalowania nie może być większa niż 500 kb, aplikacje typu gry instalują się w pamięci telefonu więc dużo ich nie zainstalujemy, brak słuchawek w zestawie i kabla USB
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+8punktów
17 z26 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 2 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: LUBIN
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Miły Samsung

Dnia:11 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Bardzo dobrze byłoby dołorzyć do zestawu słuchawki i kabel USB. Kupiłem go 10 12 2012 i dopiro go testuję
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 3 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Zabrze
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Świetny, ale ma wady w oprogramowaniu

Dnia:12 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Świetny telefon. Telefon, nie zabawka. Jak dla mnie ma tylko jedną wadę i to dużą: po wyjęciu karty pamięci wszystkie ustawienia a propos domyślnej pamięci resetują się do pamięci telefonu i nie wracają po włożeniu karty z powrotem :( Może to wina oprogramowania operatora? Miałem poprzednio 3310 i dziwi mnie brak możliwości wyłączenia podświetlenia klawiatury w nowszym i wyższym modelu, a czas między ładowaniem akumulatorka to dla mnie priorytet, 3310 dawał radę przez 14 dni :) 5610 max 9 dni, co i tak jest niezłym wynikiem, ale liczyłem na co najmniej to samo...
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 4 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Głogów
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Więcej wad niż zalet

Dnia:4 styczeń 2013
Nie wiem czy mam coś skopane z tym telefonem, czy co bo bateria max na 1 dzień mi starcza, a wcale tak dużo go nie męczę. Pliki pokazuje max do 52 znaków, jeśli nazwa ma więcej to w menadżerze plików jej nie zobaczymy. Mało dostępnych znaków przeznaczonych na 1 sms, po dłuższym używaniu klawiatura zaczyna skrzypieć plus denerwujące klikanie klawiszy funkcyjnych.
Jest latarka, duży wyświetlacz, aparat 5 mpix
-5punktów
0 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 5 dla S5610
Awatar
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

kolosalna niedoróbka

Dnia:10 luty 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Aparat ma jedną kolosalną wadę: bez powodu, bez przyczyny w najmniej oczekiwanym momencie wyłącza się lub przechodzi w stan hibernacji ( naciśnięcie dowolnego klawisza powoduje powstanie systemu). W związku z nie odebrałem wielu telefonów, bo wydawało mi się ze mam go włączony, a w rzeczywistości tak nie było. kicha
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+2punktów
9 z16 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 6 dla S5610
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Drugi raz...

Dnia:19 luty 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
nie kupiłbym go drugi raz
Jeśli chcesz używać słownika T9 do pisania wiadomości to słownik ładnie podaje wyrazy z polskimi znakami diakrytycznymi jednak kodowanie samej treści przy polskich znakach znacznie maleje (około 60znaków/sms)
jeśli piszesz dużo to masz pecha bo wiadomość standardowo 160znakowa zostanie wysłana 3ma smsami
Serwis samsunga zalecił aktualizację oprogramowania przez serwis - po naprawie dalej to samo...
...serwis wypowiedział się ze jeśli aktualizacja nie pomogła to nic nie pomoże...
A propos, jeśli telefon nie jest przystosowany do działania w kraju w którym się go sprzedaje to chyba można go zwrócić?
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+2punktów
5 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 7 dla S5610
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Nizgadzam sie z negatywami

Dnia:2 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ze wzgledu że mam go już troche i powiem że albo tafilem na inną sztukę i ktoś zaminił opakowanie ale raczej nie. system gra i buczy 0 jakich kolwiek problemów jedyną dla mnie wada to konfiguracjia e-mail bateria czyma 8-10 dni przy zabawie okolo 2-3 dni slownik wysmienity ale nie uzywam t9 w ogole. 1 minus to jeszcze instalacjia gier i aplikacji brak wyboru miejsca jezeli chodzi o pamiec telefon glosny, dlugo wytrzymaly. aparat znakomity bez zadnych wad polecam jak najbardziej.
Atuty produktu: lampa błyskowa;]
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+6punktów
7 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 8 dla S5610
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

B.dobry produkt po przystępnej cenie

Dnia:21 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon w swojej klasie bardzo doby moim zdaniem, solidna zwarta konstrukcja , prosty w obsłudze , czytelny mimo niedużego wyswietlacza co było dla mnie zaskoczeniem , wytrzymała bateria , napewno nie jest to telefon dla osób szukających zbędnych bajerów i wodotrysków jak narazie jestem zadowolony z aparatu i polecam go niezdecydowanym !!!
Atuty produktu: solidny prosty w obsłudze czytelny wyświetlacz
Wady produktu: skromna instrukcja brak słuchawek kabla usb
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
3 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 9 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Mazury
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Wyjątkowo wadliwy

Dnia:26 maj 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon wybrany ze względu na jakość zdjęć.
Kupiony w październiku 2012, a do tej pory 4 razy w naprawie. I co ja mam na to powiedzieć?
Chyba tylko tyle, że kolejne zepsucie i wreszcie wymiana.
Atuty produktu: dobry aparat i bardzo ładne zdjęcia, bateria dość długo trzyma, są słuchawki
Wady produktu: psuje się
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+3punktów
4 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 10 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Łódź
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

na prawdę dobry telefon

Dnia:2 czerwiec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
fakt że każdy sprzęt ma jakieś wady ale wiadomo że jeśli się dba to się ma np. mam go już rok i jeszcze ani razu nie trafił do serwisu jest wytrzymały na upadki z nie wielkiej wysokości odporny na wodę i zabrudzenie jestem osobą mobilną więc ten samsung przeszedł sporo przygód przez ten rok, jest prosty w użyciu a przytym alegancko wygląda, ergonomiczny, dobrze trzyma się w dłoni, jako miłośnik samsunga nie dostrzegam w nim wad wiem że one są ale i z nimi daję sobię radę, akurat ten telefon jest do mnie dopasowany idealnie. nie nażekam na niego i nadal bardzo mi sie podoba
Atuty produktu: dobry aparat, wytrzymała obudowa, prosty w użyciu, elegancki wygląd, bezawaryjny, głośny wyraźny dźwięk
Wady produktu: mała pamięć telefonu, mała transmisja danych, brak słuchawek oraz usb, brak wi-fi
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
2 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 11 dla S5610
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Telefon sam się wyłącza.

Dnia:2 czerwiec 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Wszystko byłoby OK, gdyby nie fakt, że telefon sam się wyłącza. Telefon był w serwisie, ale dalej problem występuje. Druga wada to fakt, że odblokowuje się go jednym klawiszem. Nawet gdy naciśniemy kilka klawiszy równocześnie, i wśród nich będzie *, to tel. się odblokuje, przez co łatwo o przypadkowe odblokowanie, np. w kieszeni. Trzecia wada to brak w zestawie słuchawek i kabla USB. Jest jeszcze kilka wad o których wspominali inni. Z zalet to chyba tylko aparat, chociaż też nie do końca, bo przy rozdzielczości 5Mpx brak zoom'u, no i cena, ale gdybym miał drugi raz kupować telefon to wolałbym dołożyć kilkaset złotych i kupić coś innego, może z gorszym aparatem, ale np. z Androidem.
Atuty produktu: aparat cena
Wady produktu: jest ich mnóstwo
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-1punktów
5 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 12 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Toruń
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Mistrz wśród "klasyków"

Dnia:24 czerwiec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Chyba jeden z ostatnich telefonów niedotykowych , tu ukłon w stronę producenta - nie rezygnujcie z klasyków. Co do modelu GT-S5610 w swojej kategorii nie do pobicia. Wygląd czytelność trwałość duże przyciski zdają egzamin nawet przy moich "Shrekowatych" palcach,prostota obsługi,bateria trzyma prawie 2 tyg.Jeżeli to co oferuje ten telefon to dla niektórych za mało to polecam smartfony.Oceniałem telefon żony ,która nie jest mistrzem w urządzeniach elektronicznych lecz z tego modelu jest bardzo zadowolona P.S.Test trwałości jest jak najbardziej obiektywny ponieważ telefon spadał jej już wielokrotnie ;-)
Atuty produktu: trwałość, dużyczytelny wyświetlacz, prosta i intuicyjna obsługa, wydajna bateria, starczy bo mógłbym jeszcze długo wymieniać
Wady produktu: brak kabla do łączenia z komputerem
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
 
GALAXY Tab
 
 
 
 
 
+5punktów
8 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 13 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

S 5610 - nie polecam

Dnia:30 czerwiec 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Jedyna zaleta - latarka, brak zalet, ogólnie dno!!
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-4punktów
11 z26 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 14 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: k. Bełchatowa
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Świetny klasyk z nutką nowoczesności

Dnia:25 lipiec 2013
Ten telefon jest po prostu świetny! To połaczenienie stylu, wygody i niskiej ceny.
Atuty produktu: aparat, design, wygoda i prostota, znakomita bateria, mocny głośnik
Wady produktu: brak
 
Produkty polecane przeze mnie
 
+1punktów
6 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 15 dla S5610
Awatar
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Brak możliwości nagrywania rozmowy podczas połaczenia telefonicznego.

Dnia:26 lipiec 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Brak możliwości nagrywania rozmowy podczas połączenia telefonicznego robi z tego urządzenia zabawkę z lat 70.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-16punktów
1 z18 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 16 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Toruń
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Fajny, ale mam problem z Internetem

Dnia:22 sierpień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon ogólnie jest okey ale od poczatku mam włączoną ikone E ( internet) i za nic nie moge jej wyłączyc, jest to o tyle denerwujące ze pobiera mi pieniądze z konta a nigdzie nie pisza o tym jak sie tego pozbyc i w punkcie gdzie kupiłam telefon tez mi nie pomogli.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-1punktów
4 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 17 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Kraków
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Instrukcja obsługi

Dnia:10 grudzień 2013
Skromna instrukcja dostarczana z aparatem dla osób o "sokolim" wzroku. Dla osoby mającej pierwszy raz do czynienia z tym aparatem (i Samsungiem) aparat jest nie w pełni wykorzystany. Mile widziana pełna instrukcja wyjaśniająca ikony na ekranie, ich obsługę. Ze szczególnym uwzględnieniem aparatu fotograficznego / kamery - jego menu, jakie klawisze obsługują / wywołują poszczególne ustawienia. Obszerna intrukcja jeśli nie w formie papierowej to elektronicznej, powinna być dostępna na stronie internetowej dotyczącej aparatu, aplikacji lub wsparcia.
Wady produktu: brak w instrukcji omówienia pełnej obsługi aparatu
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 18 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Bydgoszcz
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

pytanie

Dnia:12 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Właśnie kupiłam ten aparat i mam problem z instrukcją obsługi . Są w niej podstawowe dane a szczegółów już brak. Szukam szybkiego wybierania , ustawienia aparatu , pewnie jeszcze paru rzeczy , których w instrukcji brak . Szukałam na stronie producenta ale tam też to samo .
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 19 dla S5610
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Świetny klasyk !

Dnia:2 styczeń 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jako telefon klasyczny jest bardzo, bardzo dobry, szkoda tylko że w zestawie nie można znaleźć słuchawek i kabla usb.
Atuty produktu: cena, jakość wykonania, świetny aparat, szybkość i prostota obsługi, długa żywotność baterii, dobra jakość muzyki na słuchawkach, elegancki wygląd, świetna jakość rozmów
Wady produktu: brak wi-fi
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
3 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 20 dla S5610
Awatar
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Odradzam

Dnia:15 luty 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon z ilością fukcji, pozwalającą głównie na dzwonienie i do takiego celu kupione do nas do firmy. Wszystkie modele (15szt.) bez wyjątku samoczynnie się wyłączają. Klienci dzwonią a tam poczta głosowa. Do tego, jakość zamontowanego mikrofonu daje wiele do życzenia. Rozmówca słyszy nas, tak jak byśmy zamknęli telefon w słoiku i próbowali z nim rozmawiać. Reasumując: telefon nie spełnia podstawowych funkcji i nadziei jakie w nim były pokładane i mimo świetnej baterii (przy przełączeniu na stałe na 2G) odradzam zakup tego sprzętu.
Atuty produktu: dobra bateria
Wady produktu: bardzo słaby mikrofon, zawiesza sie, wyłącza się samoistnie
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+4punktów
5 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 21 dla S5610
Awatar
Lokalizacja: Warszawa
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

jakość S 5610

Dnia:30 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Obudowa zbyt śliska, przy upadku otwiera się i wypada bateria, faluje klawiatura .Trudno to naprawić. Program logowania bluetootha w samochodzie wymaga dwukrotnego potwierdzania. Logowanie Nokii było automatyczne.
Wady produktu: telefon s 5610, jak opisane wyżej
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
 
Produkty polecane przeze mnie
 
 
 
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 22 dla S5610
Awatar
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Klasyk

Dnia:7 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon bardzo dobry.Mam go od 1 roku i działa.Aparat znakomity,szkoda tylko,że nie dodali Wi-Fi.Odtwarzacz MP3 zprawdza się świetnie.Ogólnie poleciłbym ten telefon.
Atuty produktu: cena, aparat, odtwarzacz mp3 i radio, jakość, słuchawki dodane do zestawu
Wady produktu: brak wi-fi, brak kabla usb w zestawie
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 23 dla S5610
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Ach ten wyświetlacz...

Dnia:21 sierpień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon byłby znakomity gdyby nie okropny wyświetlacz. Kąty widzenia są paskudne, nawet patrząc na wprost wyświetlacza kolą mnie w oczy przebłyski i zmiany barw pikseli. Telefon byłby doskonały gdyby zainstalowano w nim wyświetlacz AMOLED jak kiedyś w modelu S7220. Czekam na taki klasyczny telefon z dobrym wyświetlaczem!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.