Notowań i recenzji SAMSUNG

Recenzje klientów dla Samsung S5610

Samsung S5610

Samsung GT-S5610 to telefon komórkowy ułatwiający prowadzenie życia towarzyskiego – bez względu na to, czy spędzasz czas z kumplem z dzieciństwa, czy obchodzisz urodziny w większym gronie. Wyposażony w zaawansowany aparat 5 megapikseli, który uwieczni każdą ważną chwilę, ten telefon przekształci każde wspomnienie w pamiątkę, którą możesz dzielić się z innymi. Możliwość łączności HSDPA pozwala utrzymywać kontakt z najbliższymi. Z kolei nowoczesny, a zarazem klasyczny wygląd z wysokiej jakości metalowym wykończeniem i wąską obudową czynią to urządzenie stylowym dodatkiem – bez względu na okoliczności.
Średnie notowanie u klientów:
3,115 na 5
3,1
 na 
5
(26 Recenzji) 26
Otwórz skrót notowania
Szczegółowa ocena 26  - ilość opinii
5 Gwiazdki
4
4 Gwiazdki
9
3 Gwiazdki
5
2 Gwiazdki
2
1 Gwiazdka
6
Klienci, którzy poleciliby ten product znajomym: 11 na 23(48%)
Recenzje klientów dla Samsung S5610
Recenzja 1 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Łomża
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

zalety i wady

Dnia:21 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
ZALETY: bateria długo trzyma, aparat dobrej jakości, equalizer w MP3 z BASSSEM
WADY:wielkość pliku do zainstalowania nie może być większa niż 500 kb, aplikacje typu gry instalują się w pamięci telefonu więc dużo ich nie zainstalujemy, brak słuchawek w zestawie i kabla USB
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+8punktów
17 z26 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 2 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: LUBIN
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Miły Samsung

Dnia:11 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Bardzo dobrze byłoby dołorzyć do zestawu słuchawki i kabel USB. Kupiłem go 10 12 2012 i dopiro go testuję
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 3 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Zabrze
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Świetny, ale ma wady w oprogramowaniu

Dnia:12 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Świetny telefon. Telefon, nie zabawka. Jak dla mnie ma tylko jedną wadę i to dużą: po wyjęciu karty pamięci wszystkie ustawienia a propos domyślnej pamięci resetują się do pamięci telefonu i nie wracają po włożeniu karty z powrotem :( Może to wina oprogramowania operatora? Miałem poprzednio 3310 i dziwi mnie brak możliwości wyłączenia podświetlenia klawiatury w nowszym i wyższym modelu, a czas między ładowaniem akumulatorka to dla mnie priorytet, 3310 dawał radę przez 14 dni :) 5610 max 9 dni, co i tak jest niezłym wynikiem, ale liczyłem na co najmniej to samo...
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 4 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Głogów
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Więcej wad niż zalet

Dnia:4 styczeń 2013
Nie wiem czy mam coś skopane z tym telefonem, czy co bo bateria max na 1 dzień mi starcza, a wcale tak dużo go nie męczę. Pliki pokazuje max do 52 znaków, jeśli nazwa ma więcej to w menadżerze plików jej nie zobaczymy. Mało dostępnych znaków przeznaczonych na 1 sms, po dłuższym używaniu klawiatura zaczyna skrzypieć plus denerwujące klikanie klawiszy funkcyjnych.
Jest latarka, duży wyświetlacz, aparat 5 mpix
-5punktów
0 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 5 dla Samsung S5610
Awatar
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

kolosalna niedoróbka

Dnia:10 luty 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Aparat ma jedną kolosalną wadę: bez powodu, bez przyczyny w najmniej oczekiwanym momencie wyłącza się lub przechodzi w stan hibernacji ( naciśnięcie dowolnego klawisza powoduje powstanie systemu). W związku z nie odebrałem wielu telefonów, bo wydawało mi się ze mam go włączony, a w rzeczywistości tak nie było. kicha
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+2punktów
9 z16 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 6 dla Samsung S5610
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Drugi raz...

Dnia:19 luty 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
nie kupiłbym go drugi raz
Jeśli chcesz używać słownika T9 do pisania wiadomości to słownik ładnie podaje wyrazy z polskimi znakami diakrytycznymi jednak kodowanie samej treści przy polskich znakach znacznie maleje (około 60znaków/sms)
jeśli piszesz dużo to masz pecha bo wiadomość standardowo 160znakowa zostanie wysłana 3ma smsami
Serwis samsunga zalecił aktualizację oprogramowania przez serwis - po naprawie dalej to samo...
...serwis wypowiedział się ze jeśli aktualizacja nie pomogła to nic nie pomoże...
A propos, jeśli telefon nie jest przystosowany do działania w kraju w którym się go sprzedaje to chyba można go zwrócić?
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+2punktów
5 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 7 dla Samsung S5610
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Nizgadzam sie z negatywami

Dnia:2 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ze wzgledu że mam go już troche i powiem że albo tafilem na inną sztukę i ktoś zaminił opakowanie ale raczej nie. system gra i buczy 0 jakich kolwiek problemów jedyną dla mnie wada to konfiguracjia e-mail bateria czyma 8-10 dni przy zabawie okolo 2-3 dni slownik wysmienity ale nie uzywam t9 w ogole. 1 minus to jeszcze instalacjia gier i aplikacji brak wyboru miejsca jezeli chodzi o pamiec telefon glosny, dlugo wytrzymaly. aparat znakomity bez zadnych wad polecam jak najbardziej.
Atuty produktu: lampa błyskowa;]
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+6punktów
7 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 8 dla Samsung S5610
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

B.dobry produkt po przystępnej cenie

Dnia:21 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon w swojej klasie bardzo doby moim zdaniem, solidna zwarta konstrukcja , prosty w obsłudze , czytelny mimo niedużego wyswietlacza co było dla mnie zaskoczeniem , wytrzymała bateria , napewno nie jest to telefon dla osób szukających zbędnych bajerów i wodotrysków jak narazie jestem zadowolony z aparatu i polecam go niezdecydowanym !!!
Atuty produktu: solidny prosty w obsłudze czytelny wyświetlacz
Wady produktu: skromna instrukcja brak słuchawek kabla usb
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
3 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 9 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Mazury
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Wyjątkowo wadliwy

Dnia:26 maj 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon wybrany ze względu na jakość zdjęć.
Kupiony w październiku 2012, a do tej pory 4 razy w naprawie. I co ja mam na to powiedzieć?
Chyba tylko tyle, że kolejne zepsucie i wreszcie wymiana.
Atuty produktu: dobry aparat i bardzo ładne zdjęcia, bateria dość długo trzyma, są słuchawki
Wady produktu: psuje się
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+3punktów
4 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 10 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Łódź
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

na prawdę dobry telefon

Dnia:2 czerwiec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
fakt że każdy sprzęt ma jakieś wady ale wiadomo że jeśli się dba to się ma np. mam go już rok i jeszcze ani razu nie trafił do serwisu jest wytrzymały na upadki z nie wielkiej wysokości odporny na wodę i zabrudzenie jestem osobą mobilną więc ten samsung przeszedł sporo przygód przez ten rok, jest prosty w użyciu a przytym alegancko wygląda, ergonomiczny, dobrze trzyma się w dłoni, jako miłośnik samsunga nie dostrzegam w nim wad wiem że one są ale i z nimi daję sobię radę, akurat ten telefon jest do mnie dopasowany idealnie. nie nażekam na niego i nadal bardzo mi sie podoba
Atuty produktu: dobry aparat, wytrzymała obudowa, prosty w użyciu, elegancki wygląd, bezawaryjny, głośny wyraźny dźwięk
Wady produktu: mała pamięć telefonu, mała transmisja danych, brak słuchawek oraz usb, brak wi-fi
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
2 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 11 dla Samsung S5610
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Telefon sam się wyłącza.

Dnia:2 czerwiec 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Wszystko byłoby OK, gdyby nie fakt, że telefon sam się wyłącza. Telefon był w serwisie, ale dalej problem występuje. Druga wada to fakt, że odblokowuje się go jednym klawiszem. Nawet gdy naciśniemy kilka klawiszy równocześnie, i wśród nich będzie *, to tel. się odblokuje, przez co łatwo o przypadkowe odblokowanie, np. w kieszeni. Trzecia wada to brak w zestawie słuchawek i kabla USB. Jest jeszcze kilka wad o których wspominali inni. Z zalet to chyba tylko aparat, chociaż też nie do końca, bo przy rozdzielczości 5Mpx brak zoom'u, no i cena, ale gdybym miał drugi raz kupować telefon to wolałbym dołożyć kilkaset złotych i kupić coś innego, może z gorszym aparatem, ale np. z Androidem.
Atuty produktu: aparat cena
Wady produktu: jest ich mnóstwo
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-1punktów
5 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 12 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Toruń
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Mistrz wśród "klasyków"

Dnia:24 czerwiec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Chyba jeden z ostatnich telefonów niedotykowych , tu ukłon w stronę producenta - nie rezygnujcie z klasyków. Co do modelu GT-S5610 w swojej kategorii nie do pobicia. Wygląd czytelność trwałość duże przyciski zdają egzamin nawet przy moich "Shrekowatych" palcach,prostota obsługi,bateria trzyma prawie 2 tyg.Jeżeli to co oferuje ten telefon to dla niektórych za mało to polecam smartfony.Oceniałem telefon żony ,która nie jest mistrzem w urządzeniach elektronicznych lecz z tego modelu jest bardzo zadowolona P.S.Test trwałości jest jak najbardziej obiektywny ponieważ telefon spadał jej już wielokrotnie ;-)
Atuty produktu: trwałość, dużyczytelny wyświetlacz, prosta i intuicyjna obsługa, wydajna bateria, starczy bo mógłbym jeszcze długo wymieniać
Wady produktu: brak kabla do łączenia z komputerem
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
 
GALAXY Tab
 
 
 
 
 
+5punktów
8 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 13 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

S 5610 - nie polecam

Dnia:30 czerwiec 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Jedyna zaleta - latarka, brak zalet, ogólnie dno!!
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-4punktów
11 z26 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 14 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: k. Bełchatowa
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Świetny klasyk z nutką nowoczesności

Dnia:25 lipiec 2013
Ten telefon jest po prostu świetny! To połaczenienie stylu, wygody i niskiej ceny.
Atuty produktu: aparat, design, wygoda i prostota, znakomita bateria, mocny głośnik
Wady produktu: brak
 
Produkty polecane przeze mnie
55" F8000 Smart 3D LED
4,9 na 5(8)
 
 
 
 
 
 
+1punktów
6 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 15 dla Samsung S5610
Awatar
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Brak możliwości nagrywania rozmowy podczas połaczenia telefonicznego.

Dnia:26 lipiec 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Brak możliwości nagrywania rozmowy podczas połączenia telefonicznego robi z tego urządzenia zabawkę z lat 70.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-16punktów
1 z18 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 16 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Toruń
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Fajny, ale mam problem z Internetem

Dnia:22 sierpień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon ogólnie jest okey ale od poczatku mam włączoną ikone E ( internet) i za nic nie moge jej wyłączyc, jest to o tyle denerwujące ze pobiera mi pieniądze z konta a nigdzie nie pisza o tym jak sie tego pozbyc i w punkcie gdzie kupiłam telefon tez mi nie pomogli.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-1punktów
4 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 17 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Kraków
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Instrukcja obsługi

Dnia:10 grudzień 2013
Skromna instrukcja dostarczana z aparatem dla osób o "sokolim" wzroku. Dla osoby mającej pierwszy raz do czynienia z tym aparatem (i Samsungiem) aparat jest nie w pełni wykorzystany. Mile widziana pełna instrukcja wyjaśniająca ikony na ekranie, ich obsługę. Ze szczególnym uwzględnieniem aparatu fotograficznego / kamery - jego menu, jakie klawisze obsługują / wywołują poszczególne ustawienia. Obszerna intrukcja jeśli nie w formie papierowej to elektronicznej, powinna być dostępna na stronie internetowej dotyczącej aparatu, aplikacji lub wsparcia.
Wady produktu: brak w instrukcji omówienia pełnej obsługi aparatu
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 18 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Bydgoszcz
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

pytanie

Dnia:12 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Właśnie kupiłam ten aparat i mam problem z instrukcją obsługi . Są w niej podstawowe dane a szczegółów już brak. Szukam szybkiego wybierania , ustawienia aparatu , pewnie jeszcze paru rzeczy , których w instrukcji brak . Szukałam na stronie producenta ale tam też to samo .
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 19 dla Samsung S5610
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Świetny klasyk !

Dnia:2 styczeń 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jako telefon klasyczny jest bardzo, bardzo dobry, szkoda tylko że w zestawie nie można znaleźć słuchawek i kabla usb.
Atuty produktu: cena, jakość wykonania, świetny aparat, szybkość i prostota obsługi, długa żywotność baterii, dobra jakość muzyki na słuchawkach, elegancki wygląd, świetna jakość rozmów
Wady produktu: brak wi-fi
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
3 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 20 dla Samsung S5610
Awatar
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Odradzam

Dnia:15 luty 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon z ilością fukcji, pozwalającą głównie na dzwonienie i do takiego celu kupione do nas do firmy. Wszystkie modele (15szt.) bez wyjątku samoczynnie się wyłączają. Klienci dzwonią a tam poczta głosowa. Do tego, jakość zamontowanego mikrofonu daje wiele do życzenia. Rozmówca słyszy nas, tak jak byśmy zamknęli telefon w słoiku i próbowali z nim rozmawiać. Reasumując: telefon nie spełnia podstawowych funkcji i nadziei jakie w nim były pokładane i mimo świetnej baterii (przy przełączeniu na stałe na 2G) odradzam zakup tego sprzętu.
Atuty produktu: dobra bateria
Wady produktu: bardzo słaby mikrofon, zawiesza sie, wyłącza się samoistnie
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+4punktów
5 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 21 dla Samsung S5610
Awatar
Lokalizacja: Warszawa
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

jakość S 5610

Dnia:30 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Obudowa zbyt śliska, przy upadku otwiera się i wypada bateria, faluje klawiatura .Trudno to naprawić. Program logowania bluetootha w samochodzie wymaga dwukrotnego potwierdzania. Logowanie Nokii było automatyczne.
Wady produktu: telefon s 5610, jak opisane wyżej
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
 
Produkty polecane przeze mnie
 
 
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 22 dla Samsung S5610
Awatar
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Klasyk

Dnia:7 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon bardzo dobry.Mam go od 1 roku i działa.Aparat znakomity,szkoda tylko,że nie dodali Wi-Fi.Odtwarzacz MP3 zprawdza się świetnie.Ogólnie poleciłbym ten telefon.
Atuty produktu: cena, aparat, odtwarzacz mp3 i radio, jakość, słuchawki dodane do zestawu
Wady produktu: brak wi-fi, brak kabla usb w zestawie
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 23 dla Samsung S5610
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Ach ten wyświetlacz...

Dnia:21 sierpień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon byłby znakomity gdyby nie okropny wyświetlacz. Kąty widzenia są paskudne, nawet patrząc na wprost wyświetlacza kolą mnie w oczy przebłyski i zmiany barw pikseli. Telefon byłby doskonały gdyby zainstalowano w nim wyświetlacz AMOLED jak kiedyś w modelu S7220. Czekam na taki klasyczny telefon z dobrym wyświetlaczem!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 24 dla Samsung S5610
Awatar
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

zawiedziona

Dnia:9 wrzesień 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon już na drugi dzień po zakupie został oddany do reklamacji. Okazało się że nie można odebrać ani wysłać mms - zmieniono oprogramowanie i wykryto i wymieniono wibracje. Przy drugiej reklamacji wskazałam na krótki okres trzymania baterii - profilaktycznie wymieniono oprogramowanie i stwierdzono iż bateria jest dobra. Niestety bateria nadal nie trzyma-przy 68 minutach rozmowy po 2 dniach telefon się rozładowuje całkowicie. W tej chwili po 1,5 miesiąca od zakupu został oddany do reklamacji trzeci raz. Czekam na efekty naprawy serwisu. Zdecydowałam się nie kupować żadnego sprzętu występujacego pod marką Samsung ( towar wydany do sprzedaży z wadami), praca serwisu gwarancyjnego z dużym znakiem zapytania.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 25 dla Samsung S5610
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Może zakres funkcji ma ciekawe ale co z tego...

Dnia:21 październik 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Lipka bo gdy chcemy słuchać muzyki to w słuchawkach gra ona bardzo cichutko, Lipka, bo w przypadku robienie fotek nie działa zoom. Lipka bo ten złom jest tak czuły na ciecz że ja pierniczę. Wystarczyła jedna kropelka by go w pełni znokautować. Nie polecam nikomu
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 26 dla Samsung S5610
Awatar
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Dobry aparat, ale pozostałe funkcje dyskusyjne.

Dnia:15 luty 2015
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Firma mogła się bardziej postarać. Konkurencja w tym przedziale cenowym bije na głowę, choć można znaleźć pozytywy telefonu. Dźwięk jest czysty i na wystarczającym poziomie. Szczególnie jednak dokucza brak możliwości wgrania gry i zbyt częste aktualizacje odtwarzacza. Antena też nie zadzwyczajna, bo telefon gubi sygnał w miejscu gdzie inne sobie radzą. Jeśli chodzi o wykonanie, to nie mam nic do zarzucenia- klawisze numeryczne działają nienagannie, a obudowa nie trzeszczy. Przycisk aparatu mógłby być niższy żeby nie załączał niepotrzebnie kamery. Można też mieć zastrzeżenia do działania centralnego przycisku, ponieważ ekran czasami nie reaguje.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.