Notowań i recenzji SAMSUNG

Recenzje klientów dla GALAXY mini 2

GALAXY mini 2

 
Średnie notowanie u klientów:
3,597 na 5
3,6
 na 
5
(62 Recenzji) 62
Otwórz skrót notowania
Szczegółowa ocena 62  - ilość opinii
5 Gwiazdki
22
4 Gwiazdki
16
3 Gwiazdki
7
2 Gwiazdki
11
1 Gwiazdka
6
Klienci, którzy poleciliby ten product znajomym: 38 na 60(63%)
Recenzje klientów dla GALAXY mini 2
Recenzja 1 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Totalna tragedia!

Dnia:25 wrzesień 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Ten telefon, jak wiele osób wymieniło ma kilka wad. Np., gdy naciskam na numer, żeby zadzwonił to dzwoni po 30 sekundach. Na początku telefon był nawet dobry, ale z czasem zaczął się zawieszać. Np., gdy oglądałem rzeczy na facebooku zaciął się, i musiałem wychodzić przyciskiem "dom". Gdy wychodziłem tym przyciskiem na początku pokazywała się godzina, potem data i na końcu aplikacje ze strony głównej. W sumie zajmuje to około 1min. Naprawdę odradzam kupienia tego telefonu!
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 2 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Nie polecam, tragedia ! .

Dnia:21 wrzesień 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
jak wiele osób pisało zacina się i to strasznie , na smsy nie da się odpisywać , gdy chciałam zadzwonić wybierał mi numer dopiero po 15/20 minutach . Aplikacje strasznie się zawieszały. Oddałam któryś raz na gwarancje , ale to sa chyba jakieś wady fabryczne , bo znajoma też ma ten telefon i to samo się dzieje . Także jeśli ktoś chce kupić ten telefon nowy to tak tylko na miesiąc , może dwa bo później nerwicy można przy nim dostać , a jak ktoś jest niecierpliwy to po prostu zacznie nim rzucać .
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 3 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Telefon Samsung Galaxy mini 2 to wspaniały i bardzo wytrzymały produkt. Dzięki wysokim parametrom i funkcjom, jest bardzo przydatny w wielu rzeczach.

Dnia:28 sierpień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ten produkt to bardzo dobry telefon dla ludzi modnych i nie tylko dzięki modnemu teraz designowi. Parametry telefonu są wyśmienite, brak tu jedynie systemu Android min. 4.0, który szedł by bez szwanku. Niestety, mój telefon (z powodu dużej ilości niepotrzebnych aplikacji) musiałem formatować co rok (mam ten telefon już 2 lata), lecz dla mnie nie sprawia to większego kłopotu. Galaxy mini 2 jest też bardzo wytrzymały, gdyż "przetrwał" wiele upadków i nigdy nie oddawałem go na gwarancje. Gdyby posiadał system Android Jelly Bean, byłby to moim zdaniem jeden z lepszych telefonów Samsunga.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 4 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Pszczyna
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Telefon jest do kitu!!

Dnia:15 lipiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Na początku telefon sprawował się świetnie , byłam nim zachwycona jednak po długim czasie użytkowania totalna klapa... Telefon zcina się i nie da się z tym nic zrobić trzeba wyciągnąć baterie aby go zresetować, wybierając numer po kliknięciu przycisku "zadzwon" telefon zaczyna dzwonić po 15-20s .... W dodatku ekran jest tak delikatny że po jednym upadku z małej wysokości telefon wyglądał jak pajęczynka.... NIE POLECAM NIKOMU !!
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 5 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Poznań
Używam tego produktu od:2-5 lat
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Kiepski przyjaciel

Dnia:14 lipiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon na początku raczej sprawuje się dobrze, po kilku miesiącach stopniowo zwalania, resetuje się itp.
Często gdy przychodzi wiadomość tekstowa po wybraniu opcji wyśwetl i przeczytaniu wiadomości nie ma możliwości odpisania gdyż telefon nie dostrzegł, że już odczytaliśmy wiadomość i traktuje ją jako nieprzeczytaną (zabawna sytuacja). Często i gęsto pojawia się problem w połączeniach, gdy ktoś dzwoni telefon puszcza nasz piękny dzwonek ale nie wyświetla nic na ekranie (tak, jakby się trochę z nami droczył) - z pewnością nie poprawia to humoru, zwłaszcza gdy czekamy na jakiś telefon. Ja i Samsung Galaxy mini 2 wyraźnie się nie polubiliśmy!
Atuty produktu: bateria jakość muzyki w odtwarzaczu mp3 design
Wady produktu: podatność na rysy problemy z sms i połączeniami
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
 
Produkty polecane przeze mnie
 
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 6 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Wrocław
Używam tego produktu od:1-2 lat
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Bardzo dobry i tani

Dnia:7 czerwiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Samsung galaxy mini 2 to smartfon dobrej jakości z bardzo dobrym wyświetlaczem i głębią kolorów
Samsung galaxy mini 2 to mój 5 smartfon posiadałem iphone 4 samsung galaxy s2 samsung galaxy ace
i każdy z nich był dla mnie tandetą samsung galaxy s2 po utracie sygnału wi-fi wyłączał się i trzeba było podłaczać ładowarkę a ten telefon jest jak dla mnie idealny dla młodzieży i starszych ludzi jest łatwy w obsłudze Polecam (: .
Atuty produktu: -znakomita reakcja na dotyk, dobry głośnik, podstawowe i bardziej wymagające gry chodzą dobrze, łatwa obsługa
Wady produktu: klapka czasem skrzypi, głośnik czasem treszczy
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 7 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Proszków niedaleko Wrocławia
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Nikomu nie polecam, nawet najgorszemu wrogowi...

Dnia:3 czerwiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Był to mój pierwszy smartfon i na początku był świetny. Jednak problemy zaczęły się po 6 miesiącach używania... Nie dość, że często się zacina i wyłącza, to jeszcze klawiatura i inne wady sprawiają, że nikomu go nie polecam...
Atuty produktu: cena, nie najgorszy odtwarzacz muzyki, całkiem wytrzymała bateria
Wady produktu: zacinająca się klawiatura, średnio działający dotyk, gdy zgubi zasięg bez restartu go nie odzyska, budzik bardzo ciężko jest wyłączyć, czasami potrafi sam z wyciszonego się podgłośnić, fatalny aparat aż nie opłaca się robić zdjęć, lubi sam się wyłącząć o tak dla zabawy, odbiornik wi-fi potrafi sam z siebie się włączyć
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
2 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 8 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Poznań
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Bardzo fajny

Dnia:2 maj 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon ten posiadam od prawie roku i lubię go. Jest to mój pierwszy smartfon i bałam się trochę, jak to z nim będzie. Na szczęście okazał się super. Wiem, że pozostanę wierna Samsungom, jeśli chodzi o smartfony. Telefon spadł mi 3 razy, a mimo to, nic się z nim nie stało. Cały czas wygląda jak nowy. Do tego można w nim wymienić klapkę na żółtą lub czarną, co jest fajną opcją, bo możemy w jakiś sposób ozywić wygląd telefonu. Kilka razy się zawiesił, ale nie stanowiło to dla mnie wielkiego problemu - w końcu ma prawo. Jedyne co mi się nie podobało to klawiatura - jest mała i ciężko mi było pisać, musiałam przerzucić się na system Swype. Ale to kwestia tego, iż to wersja mini. ;) Reszta jak najbardziej na plus, polecam ;)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 9 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Kiepski

Dnia:1 maj 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Wady:
- skrzypuaca klapka
-zawieszajaca sie klawiatura
-nagle wlaczajacy sie odwarzacz muuzyczny
- zle dzialajace wi-fi raz nie dzialao 2 miesiace
Zalety:
Niska cena
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 10 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Kiepski

Dnia:1 maj 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Wady:
- skrzypuaca klapka
-zawieszajaca sie klawiatura
-nagle wlaczajacy sie odwarzacz muuzyczny
- zle dzialajace wi-fi raz nie dzialao 2 miesiace
Zalety:
Niska cena
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 11 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Kraków
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Nawet, nawet dobrze

Dnia:24 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jest to smartfon z pewność dla ludzi którzy nie będą za wiele korzystać z gier 3D. Jest to świetne rozwiązanie dla ludzi tych którzy nie lubią mieć wielkich smartfonów i nie potrzebują żadnych luksusów. Jak dla mnie ten smartfon jest ok. Bateria trzyma długo. Jedyne do czego można się najbardziej przyczepić to nie zbyt mocny procesor i karta graficzna oraz stary android. Samsung powinien zrobić aktualizacje do nowego androida Jelly Bean. Ogólnie spoko smartfonik, ale mógłby być lepszy. :)
Atuty produktu: - bateria, - wygląd, - kompaktowy, odtwarzacz mp3, - funkcjonalność
Wady produktu: - procesor, - stary andorid, - aparat, - słaba karta graficzna
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 12 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

ten telefon jest beznadziejny

Dnia:26 luty 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Pisiadam ten telefon od ok roku. Na począdku był świetny , gdyż był on moim pierwszym smartfonem i nie miałam od niego dużo wymagań. Jedyną jego wadą była bateria , która po ściągnięciu tylniej klapki wypadała. Z biegiem czasu dostrzegłam wiele innych , gorszych wad. Jest to m. n. Zacinanie się , mało pamièci. I właśnie dlatego chcę zakupić nowy telefon a tej samej firmy .
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-2punktów
0 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 13 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

ten telefon jest beznadziejny

Dnia:26 luty 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Pisiadam ten telefon od ok roku. Na począdku był świetny , gdyż był on moim pierwszym smartfonem i nie miałam od niego dużo wymagań. Jedyną jego wadą była bateria , która po ściągnięciu tylniej klapki wypadała. Z biegiem czasu dostrzegłam wiele innych , gorszych wad. Jest to m. n. Zacinanie się , mało pamièci. I właśnie dlatego chcę zakupić nowy telefon a tej samej firmy .
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 14 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

ten telefon jest beznadziejny

Dnia:26 luty 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Pisiadam ten telefon od ok roku. Na począdku był świetny , gdyż był on moim pierwszym smartfonem i nie miałam od niego dużo wymagań. Jedyną jego wadą była bateria , która po ściągnięciu tylniej klapki wypadała. Z biegiem czasu dostrzegłam wiele innych , gorszych wad. Jest to m. n. Zacinanie się , mało pamièci. I właśnie dlatego chcę zakupić nowy telefon a tej samej firmy .
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 15 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

ten telefon jest beznadziejny

Dnia:26 luty 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Pisiadam ten telefon od ok roku. Na począdku był świetny , gdyż był on moim pierwszym smartfonem i nie miałam od niego dużo wymagań. Jedyną jego wadą była bateria , która po ściągnięciu tylniej klapki wypadała. Z biegiem czasu dostrzegłam wiele innych , gorszych wad. Jest to m. n. Zacinanie się , mało pamièci. I właśnie dlatego chcę zakupić nowy telefon a tej samej firmy .
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-1punktów
0 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 16 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Chełm
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

EXTRA

Dnia:1 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Bateria świetna, choć spadł mi już kilkanaście razy wygląda jak nowy. Super smartfon
Atuty produktu: bateria, wytrzymałość
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
0 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 17 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Łódź
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Nie jestem zadowolona z tego telefonu .

Dnia:31 styczeń 2014
Telefon , jak telefon . Tylko akurat ten się zacina i w ogóle , czasami sam się wyłącza , nawet jak bateria jest pełna . Telefon beznadziejny , bateria się poluzowała , skrzypi jak się na naciśnie . Telefon nie dla mnie .
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 18 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

brak podstawowych fukcji

Dnia:24 grudzień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
nie ma tak podstawowej funkcji jak edycja otrzymanego smsa czy przekazywanie go dalej
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-1punktów
0 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 19 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Katowice
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

przyzwyczaiłam się

Dnia:16 grudzień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
tel posiadam od maja 2012 i na początku strasznie mnie irytował, nie mogłam nic znaleźć.. potem jak już umiałam go obsługiwać znalazłam zarówno wady jak i zalety.. zalet nie jest na tyle, by przewyższały wady.. nie polecam więc go osobom wymagającym, bo nie będą zadowoleni.. aparat jak na 3MP jest słabiutki, ma minimalną liczbę funkcji i (jak dla mnie najważniejsze) nie ma funkcji wyostrzania przy robieniu zdjęć napisom.. ;/ polecam go dzieciom, bo na ich potrzeby jest wystarczający
Atuty produktu: wifi, wymienna obudowa
Wady produktu: słaby aparat, zacina się, krótko trzyma bateria
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 20 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Warszawa
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

przeciętny telefonik

Dnia:28 wrzesień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
w słońcu zapomnij o obsłudze telefonu, mały, zacina się dotyk
przeciętny
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 21 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Trzcianka
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Samsung Galaxy Mini 2

Dnia:19 sierpień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ten telefon jest super. Nie zacina się chodzi szybko. Jest praktyczny i stylowy. Jedynym problemem jest NFC.
Posiadam ten smartfon z nadajnikiem NFC ale nic niemożna przesyłać. Ogólnie telefonik super pięć gwiazdek!
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 22 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Gniezno
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

11 miesięcy go mam

Dnia:1 sierpień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
na początku często się zawieszał, oddałem go do naprawy trzy togdnie później doszło że telefon nie odzczytawał muzyki, podłączony do komputera wykazało się że karta sim jest pusta, poszedł do naprawy, dwa tygodnie chodził normalnie, potem oprócz zawieszania i tej karty sim, doszło że internet przestał działać w telefonie
kiedy wypadnie mi telefon z kieszeni i zleci chociażby 20 cm na łóżko - od razu się wyłączy
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
2 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 23 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Biała Podlaska
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Funkcjonalny smartfon, a zarazem modny design...

Dnia:19 lipiec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Smartfon ten posiadam już 8 miesięcy, a wygląda, jak nowy. Mimo że spadł mi kilka razy, nie zniszczył się. Telefon posiada wiele przydatnych funkcji, np. equalizer z wieloma efektami dźwiękowymi. Warto kupić telefon, ze względu na jego funkcjonalność oraz za niską cenę. Polecam :)))
Atuty produktu: equalizer i wiele efektów dźwiękowych
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
4 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 24 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

ZNAKOMITY TELEFON

Dnia:26 czerwiec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon jest znakomity, żółty kolor akurat dla dziewczynki a czarny dla chłopca. Kupiłam córce , uwielbia grać w pou i bateria jaka jest w tym telefonie starcza jej na długie granie. Jak na to jaki jest cenę ma znakomitą.
Atuty produktu: bateria, cena, trwałość, i inne
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
3 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 25 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Nie polecam

Dnia:10 czerwiec 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
po dwoch miesiacach telefon sie zacinal i nie dalo sie na nim pisac wiadomosci, gdyz jak wybieralam litery nie chcialy sie one pokazywac i musialam kilka razy wchodzic w wiadomosc zeby samo sie na prawilo. jak oddalam do serwisu to naprawili, ale za 2 tygodnie znow zaczelo mu sie dziac podobnie i znow oddalam do serwisu i jak otrzymalam to juz nastepnego dnia znowu sie popsul i wiecej czasu jest w serwisie niz ja z niego korzystam. Bateria trzyma 8 godzin.Taki telefon moze byc jedynie dobry dla osob ktore, nie korzystaja z internetu i rzadko pisza smsy.
Wady produktu: slaba bateria brak w zestawie sluchawek zacina s
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-5punktów
2 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 26 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Rewelacja !!!

Dnia:9 czerwiec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Smarfon posiadam od roku i jestem z niego zadowolony. Szybkość i wydajność telefonu jest naprawdę świetna. Jakość obrazu w normie. Design wyśmienity. Jednak ekran mógłby być troszeczkę większy.
GORĄCO POLECAM !!!
Atuty produktu: procesor, design, wydajność, funkcjonalny
Wady produktu: ekran (mały)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
4 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 27 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

dobry produkt

Dnia:25 maj 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Używam telefonu od 8 miesięcy. Jest to mój pierwszy tego typu telefon. Bardzo mi się podoba. Podoba mi się możliwość wykorzystnania różnych aplikacji. Do tej pory nie mam z nim żadnych problemów. Pracuje bez zarzutu, nie zawiesza się, ekran nie jest porysowany, choć noszę go w różnych warunkach i nie mam dla niego pokrowca. Przy wykorzystaniu tylko funkcji telefonu, bateria wytrzymuje do 6 dni. Jednakże przy korzystaniu z aplikacji działających z GPS bateria nie wytrzymuje nawet jednego dnia. To jest jedyny minus.
Osobiście polecam ten telefon.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
3 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 28 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Ogólnie zadowolony

Dnia:17 maj 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jestem ogólnie zadowolony, mam telefon od tygodnia i odpowiada mi to co ma w sobie, tylko chciałbym się dowiedzieć kiedy będzie aktualizacja androida, bo ten 2.3 to.... słabizna. I czasem myślę że mogłem wybrać jednak younga...
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-4punktów
2 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 29 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Polecam

Dnia:29 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Sprawdza sie w każdej potrzebie. Przydaje się jako odtwarzacz muzyki na motocyklu
Atuty produktu: klapką tylnią da sie otworzyć piwo.
Wady produktu: gniazdo od ładowanie podatne na uszkodzenia.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
4 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 30 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: wabrzezno
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

samsung galaksy mini2

Dnia:25 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
ten telefon spelnia moze zachcianki elegancki i funkcjonalny polecam go
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 31 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Nowa Wieś k. Kęt
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

:)

Dnia:24 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Moim zdaniem telefon ten jest jak dla mnie idealny. Posiada wiele ciekawych funkcji, dobrą baterię oraz dobrej jakości aparat. Telefon nie zawiesił się ani razu a posiadam go już 10 miesięcy. Jak do tej pory ma zaledwie kilka rysek. Szczerze? Każdemu polecam ten telefon !! :)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+5punktów
5 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 32 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Bardzo fajny smartfon

Dnia:2 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon mam od trzech miesięcy, bardzo dobrze się sprawdza pod wieloma względami, jedynie aparat mógłby być lepszy.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
6 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 33 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Tragedia chyba trafilam na felerny model telefonu

Dnia:28 marzec 2013
Telefon wzięty w plusie. Po tygodniu zabawy zauważyłam, że osoby rozmawiające ze mną skarżyły się że słysza dziwne dzwięki i swoje echo. Sprawdziłam i faktycznie nie sposób było rozmawiać...Telefon oddałam do serwisu plusa czekałam 2 tygodnie po czym go odebrałam i ku mojego zdziwieniu nie zauważyłam żadnej zmiany... Echo jak było tak jest, a niby odkryli usterke i coś tam zaktualizowali. No cóż telefron po raz kolejny trafia do serwisu...
-1punktów
5 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 34 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: piotrków trybuanslki
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

dobry ale bateria mogła by być lepsza

Dnia:21 marzec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
urzywa tego telefonu od miesiąca i jak narazie mam tylko problem z baterią trzeba często ładować
Atuty produktu: wygląd, cena
Wady produktu: bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
4 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 35 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: opolskie
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Polecam bardzo

Dnia:18 marzec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Witam, telefonik mam w orange od listopada 2012 roku i jak do tej pory jest bardzo zadowolony. Zero rys na ekranie, a cały czas noszę go w tylnej kieszeni bez pokrowca, faktycznie aparat trochę kijowy. Co do baterii to bez zabawy realnie max 4 dni, aplikacje typu Endomondo czy nawigacja lub Wifi - żrą baterię w przeciągu jednego dnia. Jak do tej pory nigdy mi się nie zwiesił. co do przycinania to chyba zdaży się w każdym smartfonie. ogólnie wart swojej ceny.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+9punktów
9 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 36 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Bardzo dobry produkt

Dnia:4 marzec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon jest funkcjonalny, a do tego bardzo wydajny (bateria trzyma przeciętnie 6 dni). Cóż-nic dodać, nic ująć :)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
4 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 37 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Wiele ciekawych funkcji i ciekawy wygląd.

Dnia:3 marzec 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon znakomity. Czasem się zacina, ale to nie przeszkadza. Wygląd znakomity. Naprawdę polecam !
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 38 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Dom
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Extra Miniacz :)

Dnia:27 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Extra smartfon, tauchwiz ideał, ale wykonanie obudowy masakryczne :/, po 1 upadku juz mocne rysy.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
3 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 39 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Bardzo fajny Telefon

Dnia:26 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Bardzo Fajny Telefon, bardzo go polecam
Jest bardzo wydajny, i lekki
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
3 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 40 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Jakoś działa, ale wydajne to to nie jest :/

Dnia:21 luty 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Niby wszytko ok, ale procesor jest zdecydowanie za słaby. Często się przycina na ułamek sekundy przy szybkim przeskakiwaniu po menu itd. Niby to nic, ale potrafi zdenerwować. Aparat też kiepski, a nawet bardzo. Ale ogólnie telefon niedrogi i spokojnie można go kupić jako pierwszego smartfona po przesiadce z jakiegoś bardzo starego modelu i po prostu sprawdzić przez rok, dwa co nam pasuje, a co nie i w przyszłości wybrać coś droższego, ale wydajniejszego.
Atuty produktu: cena, długa praca na baterii
Wady produktu: wydajność, procesor, aparat
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-3punktów
2 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 41 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

samsung

Dnia:18 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
mam ten telefon od pół roku i bardzo dobrze służy. jedyną wadą jest to, że przy niektórych aplikacjach zawiesza się i włącza ponownie
Atuty produktu: elegancki i zgrabny
Wady produktu: szybko się zozładowuję
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 42 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Warszawa
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Telefon Fajny.

Dnia:16 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jak dla mnie telefon jest super.Mam go miesiąc i jestem zadowolona.Ogólnie bateria może być choć mogłaby być lepsza ale wiadomo , że nie każdy telefon może mieć wytrzymałą baterie.Aparat ładne zdjęcia robi , byłam zdziwiona bo myślałam , że będzie gorszy.Android jest taki sobie , ponieważ nie mogę połowy aplikacji ściągać 3D lecz jest parę aplikacji , które mogę ściągać.Tapety mają piękną grafikę jak na moje oko.Szkoda , że nie ma latarki (diody).Czasami są jakieś błędy ale to rzadko.Odtwarzacz jest czysty i głośny.Fajnie , że jest Samsung Apps.Wada jest taka , że strasznie się rysuje.Ja mam już chyba z 5 rys , chociaż mam go miesiąc.Polecam osobom , które mają pierwszy raz androida.
Atuty produktu: ładna obudowa.
Wady produktu: rysuje się do zestawu nie ma słuchawek
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 43 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

ROZCZAROWANIE

Dnia:13 luty 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Jestem rozczarowany. Gdyby nie to, że dałem za niego kasę, to bym go wyrzucił. Jak dla mnie, to ma marne możliwości personalizacji. Bo jeśli ja nie chcę mieć tapety, to co? Bo w samsungu nie ma takiej opcji, żeby jej nie było (tak wiem, mogę sobie ustawić tapetę z fotki czarnego tła i na to samo wyjdzie, ale to nie o to chodzi). A jeśli chcę usunąć jakąś zbędną aplikację (preinstalowaną) to co?! Bo okazuje się, że nie mogę. Widać, że w samsungu lepiej wiedzą, co lubię i czego mi potrzeba. Sprzęt fizycznie ładny, chodzi sprawnie, ale drugi raz bym go nie kupił.
Wady produktu: brak możliwości rezygnacji z tapety, brak możliwości usunięcia preinstalowanych apliika
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-20punktów
2 z24 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 44 dla GALAXY mini 2
Awatar
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

extra

Dnia:9 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
super telefon co prawda czysty andoid lepszy ale necik działa super , aparat obleci , troche słabe konty widzenia , generalnie super telefon , no i wzornictwo !!!! serdecznie polecam
Atuty produktu: ekran internet szybkość android
Wady produktu: słabe konty widzenia android
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 45 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Jeden z lepszych w segmencie!

Dnia:2 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon idealny na pierwszy kontakt z telefonami typu smartfon.
Jest nie duży, a jednocześnie pozwala na precyzyjne operowanie dotykowym ekranem, pisanie wiadomości tekstowych, itd. We wnętrzu kryje się całkiem wydajny jak na tę klasę sprzętu procesor i nie mała ilość pamięci RAM co pozwala na całkiem sprawne działanie systemu Android (obecnie w wersji 2.3.6). Nie ma problemu by na telefonie uruchomić bardziej wymagające aplikacje (jak np przeglądarkę internetową Opera czy Chrome) jednak daje się wówczas odczuć spowolnienie działania telefonu. To samo jeśli chodzi o bardziej zaawansowane gry (3D), układ w jaki wyposażony jest Mini2 może po prostu nie dać rady.
Jeśli chodzi o samo użytkowanie to urządzenie nie sprawia żadnych problemów i działa stabilnie; jakość rozmów bardzo dobra - nawet w zwykłej sieci 2G.
Czas pracy na baterii zależy od intensywności użytkowania; klika rozmów dziennie i klika godzin z przeglądaniem sieci (Youtube) wieczorem pozwalają na 2-3 dni życia baterii.
Polecam dla początkujących, naprawdę świetny telefon w segmencie "entry", wart swojej ceny.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+7punktów
7 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 46 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Julianów
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Samsung Galaxy Mini 2 + aktualizacja

Dnia:1 luty 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
smartfon jest idealny w użytkowaniu + tylna klapka którą można wyginać , funkcji ma sporo i można bardziej go rozbudować i jestem z niego bardzo zadowolony jak na mój pierwszy telefon.
A kiedy w końcu będzie ta aktualizacja do Androida 4.1 Jelly Bean bo to już trwa trochę długo ?
Atuty produktu: piękne wzornictwo, wydajny, możliwość powiększenia funkcji telefonu, długa żywotność baterii, pamięć urządzenia
Wady produktu: brak słuchawek w zestawie z telefonem
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+8punktów
8 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 47 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

galaxy

Dnia:30 styczeń 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
strasznie słaby. po miesiącu gdy upadl pierwszy raz na podloge z wysokosci kolan na linoleum odrazu pekl wyswietlacz... gdyby nie to bylabym z niego w 100% zadowolona
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-2punktów
4 z10 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 48 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Polska
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Nic do zarzucenia

Dnia:28 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Pod względem wydajności mini 2 jest co najmniej bardzo dobry . Idealny dla początkującego użytkownika.PS Kiedy będzie aktualizacja do androida jelly bean ?
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+5punktów
5 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 49 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Piaseczno
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Mam go kilka dni

Dnia:23 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
I już mam zastrzeżenia. Po pierwsze w opakowaniu nie było słuchawek, a w sklepach są tylko całkowicie wygłuszające otoczenie po około 50 zł. Instrukcja jest marna. ściągnięta z sieci
http://x-mobile.pl/instrukcja_obslugi/Samsung_Galaxy_mini_2_S6500_PL.pdf jest tak wielka, że trzeba poświęcić kilka dni na czytanie, nie mówiąc o kosztach toneru w wypadku wydruku czy papieru. Ale sam telefon jest niezły. Funkcji ma sporo (czasem za dużo) które można dopasować - np. usuwając puste ekrany, z jakimi dostajemy telefon - czy dodając skróty do osób których się najczęściej dzwoni. Oczywiście telefon jest "mini" więc karty pamięci, ani nawet smyczy nie ma w pudełku, ale przynajmniej jest tani. Trudno mi było znaleźć na klawiaturze (trzeba trochę poszukać) myślnik i do tej pory nie wiem po co druga obudowa. Zamiast tego lepsze by były słuchawki.
Atuty produktu: dużo funkcji, w miarę prosta obsługa
Wady produktu: brak słuchawek, za mała instrukcja
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
6 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 50 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: .......
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Samsung Galaxy mini 2

Dnia:14 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon jest świetny, wiele przydatnych funkcji, wyraziste kolory.
Atuty produktu: nie da się ich wymienić bo jest ich bardzo wiele
Wady produktu: gdy klikam klawisz aby odblokować telefon on, wyświetla się dopiero po 3 sek.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 51 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Lipusz
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Mały, ale o dużych możliwościach.

Dnia:12 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Przez Samsunga uwielbiany, przez developerów omijany ze względu na ilość pracy ile trzeba włożyć, aby wszystko działało jak należy. Podkręcenie procka do 1126MHz wystarcza do najbardziej widowiskowych gier (np. NFS MW). Mało custom romów, i największa wada: licznik Custom Binary Download liczący ile razy coś wgraliśmy przez Download. Ostatni plus: aktualizacja do andka 4.1.2.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 52 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Warsaw ( warszawa )
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Bardzo Dobry jak dla początkującego użytkownika androida

Dnia:3 styczeń 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Napewno jest lepszy od poprzednika, wygląda też lepiej. Chodzi na nim znacznie dużo gier.
czy ktoś wie może kiedy będzie aktualizaja systemu do 4.1 ?
Telefon ma pare wad, ale można na nie przymknąć oko bo to telefon niskobudżetowy
Atuty produktu: niska cena, dobra jakość, prosty w użyciu, nowoczesny desing, 2 obudowy w zestawie
Wady produktu: słaby aparat, brak lampy błyskowej, zbyt wolny procesor ( powinno być 1 mgh, brak przedniej kamerki
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
GALAXY mini
3,7 na 5(9)
 
 
 
 
 
+3punktów
5 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 53 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Doncaster
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

tani i stosunkowo wydajny.

Dnia:28 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Dużo lepszy od swojego poprzednika, działa płynnie, można nawet pograć w mniej wymagające gry. Jedyny mankament to słaby aparat bez lampy i autofocusa.
Atuty produktu: wydajność, cena, jakość
Wady produktu: aparat, brak lampy
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 54 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Opis wady i zalety

Dnia:18 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Siemka mam ten telefon od kilku miesięcy chciałem z wami podzielić się wadami i zaletami tego produktu.
Zalety
- Odporny na zarysowania ekranu
- Płynność działania telefonu
- Fajne opcje pisania sms
- Dość szybki internet
- Dobra głośność
Pośrednie
- Liche zdjęcia
- Brak słuchawek w komplecie
Wady
- Łatwo porysować tylnią klapke
- Brak lampy błyskowej
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 55 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: łódz
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

spokojnie możan dac same 5

Dnia:14 grudzień 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
telefon extra jedynyb minus to prak lampy błyskowej
poza tym EXTRA
Atuty produktu: dużo tego
Wady produktu: brak lampy błyskowej
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
0 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 56 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Warszawa
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Niestety gorszy niż poprzedni model MINI

Dnia:5 grudzień 2012
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Ma szybszy procesor i więcej RAM, ale nie działa na MINI 2 SKYPE (nie słyszy własnego mikrofonu-sprawdzić to łatwo w sieci-ja najpierw myślałem, że jest to wina aktualizacji SKYPE'a) oraz jest problem z ładowaniem-trzeba mieć oddzielną ładowarkę (nie da się ładować przy użyciu dowolnej ładowarki samochodowej lub sieciowej i kabla USB A-mikro USB do transmisji danych: trzeba nosić też ładowarkę). Ogólnie można powiedzieć, że jest to powszechny ostatnio przypadek, kiedy przy dobrych danych katalogowych sprzętu są jakieś poważne mankamenty niedające się wykryć przy zakupie i klient (czyli ja) zostaje z ręką w nocniku. Można powiedzieć, że jest to też moja wina, gdyż w internecie o tych wadach jest głośno, ale trzeba szukać wprost np. "MINI 2 nie ładuje" lub "w MINI 2 nie działa SKYPE".
Atuty produktu: design, ram, procesor, ekrank
Wady produktu: nie ładuje przez kabel usb, nie działa skype
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-6punktów
0 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 57 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: Lublin
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Mało Wydajny ze słabą odudową

Dnia:24 listopad 2012
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Mam ten telefon 2 miesiąc sam się wyłancza i włancza, ostatni ekran mi się rozlał spadając z wysokości 15cm słaba obudowa, niepolecam tego telefonu.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-16punktów
1 z18 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 58 dla GALAXY mini 2
Awatar
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Funkcje a cena

Dnia:22 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jak dla mnie bardzo dobry telefonik za niską cenę
Dużo aplikacji, dosyć dobra bateria, wygląd też ok
Jedyne do czego idzie się przyczepić to słaby aparat i brak lampy błyskowej
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 59 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

nic ująć mało dodać

Dnia:22 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon rewelacja. Najlepszy z 3 używanych telefonów z andkiem. Szybki, wydajny, nie wiesza się, spora pamięć. Największy ból tego telefonu to aparat - po prostu tragedia - i brak lampy błyskowej. Bateria mogłaby być lepsza ale z wyłączonym transferem danych i WiFi potrafi 3 dni wytrzymać (z włączonymi tymi funkcjami - dzień góra półtora). Kilka ciekawych aplikacji dodawanych przez producenta. Nawigacja lepiej przemyślana niż w SE aczkolwiek brakuje rodzaju sortowania menu (tylko ręcznie). Jeżeli komuś za bardzo nie zależy na robieniu zdjęć to polecam z czystym sumieniem
Atuty produktu: szybkość, wygoda, małe wymiary, wydajność, wygląd, aplikacje, spora pamięć wewnętrzna
Wady produktu: aprat fotograiczny, brak lampy błyskowej, brak widgetu gmaila, brak aktualizacji do androida 4
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-2punktów
2 z6 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 60 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

funkcje fajne sa ale bateria słaba,

Dnia:17 listopad 2012
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
. Jak go podłoncze do ładowania to ładuje dopiero po parunastu minutach,a potrafi nawet po kilku godzinach.
Sam mi sie wyłoncza chodź ma dopiero 4 miesiace.
Atuty produktu: wygląd, funkcje
Wady produktu: niska bateria, zbyt długie czekanie na ładowanie, gubi zasieg, czasami nie słychac podczas rozmowy
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-12punktów
3 z18 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 61 dla GALAXY mini 2
Awatar
Lokalizacja: polska
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

za tą cenę najlepszy

Dnia:11 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Fajny telefon - z wydajnością ok, wszystko działa jak należy. Jak za tą cenę to idealny.
Atuty produktu: możliwości/cenę
Wady produktu: aparta/kamera - rewelacji nie ma
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+8punktów
9 z10 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 62 dla GALAXY mini 2
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Trochę ma tych aplikacji ,

Dnia:6 listopad 2012
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Nie wiem dlaczego piszę ze ma 512 ram , a jak się wchodzi do menadżera zadań to jest 398 ?
tak samo z pamięcią , gdzie jest te 4 GB?
,A kolorów 16mln. pisze np. na , stronie Plusa a na samsungu stronie, tylko, 256tys,
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-4punktów
13 z30 osób uznało tę recenzję za pomocną.