Notowań i recenzji SAMSUNG

Recenzje klientów dla GALAXY Trend

GALAXY Trend

Mocny i szybki procesor sprawia, że nowy Samsung Galaxy Trend jest nie do pobicia. Niezależnie od tego, czy wykonujesz kilka zadań jednocześnie, korzystając z kilku aplikacji, rozmawiasz z grupą przyjaciół, czy oglądasz najnowsze filmy – to urządzenie działa z lekkością i gracją. Luksusowo duży wyświetlacz o przekątnej 4” zapewnia bogactwo żywych barw, które potęgują doznania użytkownika. ChatON zapewnia nielimitowany dostęp do rozrywki i stałą łączność ze znajomymi. Galaxy Trend to stabilność i szybkość, które zapewniają doskonałe doznania i łatwość użytkowania.
Średnie notowanie u klientów:
3,182 na 5
3,2
 na 
5
(44 Recenzji) 44
Otwórz skrót notowania
Szczegółowa ocena 44  - ilość opinii
5 Gwiazdki
7
4 Gwiazdki
16
3 Gwiazdki
7
2 Gwiazdki
6
1 Gwiazdka
8
Klienci, którzy poleciliby ten product znajomym: 27 na 42(64%)
Recenzje klientów dla GALAXY Trend
Recenzja 1 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Strasznie się zacina.

Dnia:16 sierpień 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Niestety ale telefon strasznię się tnie, zawiesza się ..
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 2 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Świetny telefon.

Dnia:13 sierpień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Świetny telefon, szybko chodzą gry. Wygląd doskonały świtnie prezentuje się wśród znajomych . Ma dwie kamery.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 3 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Ten produkt ma zbyt niskie parametry do tego systemu

Dnia:6 sierpień 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Brak płynności działania po zainstalowaniu aplikacji. Parametry są za niskie do systemu Android 4. Żeby dobrze działał trzeba "czyścić" co chwila pamięć. Korzystanie z kilku aplikacji jednocześnie jest uciążliwe (system "muli"). Działa wolniej niż stary (ponad 4 letni) HTC Desire.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 4 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Zawiesza sie tnie zacina

Dnia:4 sierpień 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Telefon do niczego za kazdym razem musze wyciągnac baterie zacina sie tnie a nawet zawiesza do takiego stopnia ze nic nie mozna zrobic az do wyciagniecia baterii.Istny szmelc.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 5 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

TOTALNY CHŁAM

Dnia:29 lipiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Totalny gniot! Ci co sprzedają (=wciskają) ten bubel nazywając go smartfonem to oszuści. Mój stary, poczciwy HTC sprawował się o niebo lepiej. A tu? Zacina się non stop i to zazwyczaj w najgorszych z możliwych momentach. Wiesza się co chwila, czasem przy połączeniu przychodzącym wibruje, ale nie sposób odebrać połączenia. Żeby odblokować telefon wyjmuję baterie... Pamięci jak na lekarstwo, że przy kilku otwartych aplikacjach, telefon nie daje rady i się zamula. Doszło do tego, że wywaliłem z niego FB. Ale nie na wiele się to zdało. Korzystam z telefonu służbowego, a ten czeka na dokonanie żywota (=końca umowy), chyba, że wcześniej pod wpływem emocji rzucę nim o ścianę! Podsumowując: totalna porażka Samsunga, totalna kompromitacja sieci sprzedających ten nibytelefon i nazywających go dumnie smartfonem. Ten nadaje się tylko do prowadzenia rozmów. Jednym słowem: D N O!
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 6 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Super

Dnia:29 lipiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Bardzo mi się podoba,czasami zacina się ale i tak super i wygodny telefon.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 7 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Super

Dnia:29 lipiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Bardzo mi się podoba,czasami zacina się ale i tak super i wygodny telefon.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 8 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: konin
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Ogólnie ok

Dnia:15 lipiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ogólnie jest ok pamięć też może być mam 867 zdjęć i pamięc narazie mi wystarcza. Jedynym problem jest to że nie mogę połączyć się z wi-fi. To jest dobijające.
Atuty produktu: piekne zdjęcia
Wady produktu: brak połączenia wi-fi
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
0 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 9 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: krakw
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

najgorszy telefon jaki miałam

Dnia:14 lipiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
bardzo się zacina jak robię zdjęcia to się nie zapisują internet chodzi tak że strona otwiera się po godzinie
Atuty produktu: brak
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 10 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: rzeszów
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

nie kupujcie tego szajstwa

Dnia:14 lipiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
okropnie się zacina nie mogę instalować aplikacji bo się tak zacina internet że nie da się wytrzymać muszę mu odłączać baterie 5 razy dziennie bo się wiesza i potem go nie włącze.Internet sam się wyłącza po pięciu minutach muzyka się tak zacina że lepiej jej nie słucham miałam dwa trendy i oba działały tak samo,jeden się zepsuł i dostałam nowy bo był na gwarancji nie polecam
Atuty produktu: brak
Wady produktu: zamieszczone w opisie i nie tylko te
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 11 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

potrzebna jest aktualizacja

Dnia:12 lipiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Przydała by się aktualizacja androida na 4.2.2 albo 4.4
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 12 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

potrzebna jest aktualizacja

Dnia:12 lipiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Przydała by się aktualizacja androida na 4.2.2 albo 4.4
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 13 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

nie polecam

Dnia:5 lipiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Na poczatku ok potem bylo coraz gorzej....tnie sie okropnie i jest troche malo miejsca na karcie...
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 14 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
1 na 5
1 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

nie polecam

Dnia:5 lipiec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Na poczatku ok potem bylo coraz gorzej....tnie sie okropnie i jest troche malo miejsca na karcie...
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 15 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Duze mozliwosci ale aktualizacja by sie przydala

Dnia:20 czerwiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Polecilbym ten telefon jednak szkoda że nie ma aktualizacji, która by umożliwiła przenoszenie aplikacji z telefonu na kartę sd
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
3 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 16 dla GALAXY Trend
Awatar
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

wszystko ok

Dnia:16 czerwiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
ladny wyglad , dobre zdjecia, nic sie nie zacina , szkoda tylko ze nie ma aktualizacji oprogramowania
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
1 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 17 dla GALAXY Trend
Awatar
Używam tego produktu od:1-2 lat
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Pamięć

Dnia:9 czerwiec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Witam chiałem powiedzieć że samsung galaxy trend ma 4gb a mój posiada zaledwie 2gb .Czy to jest czegoś wina ?. Zróbcie aktualizacje oprogramowania tylko żeby można było przenośić aplikacje na karte sd
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
2 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 18 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

jest świetny

Dnia:28 maj 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Polecam go, bo mam go od ponad pół roku i jestem bardzo zadowolona, nie zacina mi się, ma dużą pamięć co jest mi na rękę, bo mam bardzo dużo piosenek :& #41; polecam również etui do tego modelu :& #41;
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
3 z4 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 19 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Marklowice
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Bardzo powolny,zacina się.Najgorszy telefon jaki znam.Jedynie robi dobre zdjęcia

Dnia:28 maj 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Procesor w tym smartku jest do niczego.MASAKRA.Nawet przy odbieraniu połączenia się zacina,tzn wibruję za 8-10 sekund dzwoni lecz na ekranie ciemno niema jak odebrać połączenia. Brak wyświetlonej zielonej słuchawki i po kolejnych 8-10 sekundach(jeśli dzwoniący nie zrezygnuje)jest zielona słuchawka i dopiero można odebrać.Otwieranie aplikacji to też męka.Czekać trzeba przy ciemnym ekranie 10 albo więcej sekund
Atuty produktu: dobre zdjęcia
Wady produktu: powolny, zacina się
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 20 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Najgorszy telefon jaki posiadałem

Dnia:11 maj 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Najgorszy telefon jaki posiadałem. Zacina się. Uszkadza zrobione nim zdjęcia.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 21 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Najgorszy telefon jaki posiadałem

Dnia:11 maj 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Najgorszy telefon jaki posiadałem. Zacina się. Uszkadza zrobione nim zdjęcia.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-3punktów
1 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 22 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: gostynin
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Nie polecam !

Dnia:30 kwiecień 2014
na początku, telefon mi się bardzo podobał ale po pewnym czasie zaczął sie strasznie zacinać. Aplikacje się bardzo wolno ładowały a na internet w ogóle nie mogłam wejśc.... porażka :(
+4punktów
6 z8 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 23 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

polecam bardzo

Dnia:21 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Osobiście polecam go gdyż nie mam z nim najmniejszych problemów szybko przełącza karty, dobre odtwarzanie muzyki dobrej jakość zdjęcia.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
8 z12 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 24 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

polecam bardzo

Dnia:21 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Osobiście polecam go gdyż nie mam z nim najmniejszych problemów szybko przełącza karty, dobre odtwarzanie muzyki dobrej jakość zdjęcia.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
4 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 25 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Lublin
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Tani a dobry

Dnia:12 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Witam posiadam tego trenda ponad rok i jestem z niego bardzo zadowolony.
Czekam na aktualizacje
Atuty produktu: fajne funkcie
Wady produktu: słaba bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
6 z12 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 26 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Trend na +

Dnia:27 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ja osobiście polecam według mnie jak kto kolwiek się zna na telefonach z "andkiem" trochę bardziej niż podstawowy poziom i nie gra w potężne gry to telefon specjalnie dla niego & #40;niej& #41; bardziej polecil bym go kobietom bo nie wynikają tak w parametry ale to telefon głównie do rozrywki "oprócz gier w 3d" ponieważ GPU nie pozwala na zabawę i wyświetlacz tft nie szokuje jakością , ale parametry do ceny są jednym słowem dobre . Ogólnie polecam
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
5 z10 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 27 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Trend na +

Dnia:27 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ja osobiście polecam według mnie jak kto kolwiek się zna na telefonach z "andkiem" trochę bardziej niż podstawowy poziom i nie gra w potężne gry to telefon specjalnie dla niego & #40;niej& #41; bardziej polecil bym go kobietom bo nie wynikają tak w parametry ale to telefon głównie do rozrywki "oprócz gier w 3d" ponieważ GPU nie pozwala na zabawę i wyświetlacz tft nie szokuje jakością , ale parametry do ceny są jednym słowem dobre . Ogólnie polecam
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
2 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 28 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: dolny śląsk
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

nie polecam

Dnia:26 marzec 2014
samsung trend - chyba mnie się trafił najgorszy egzemplarz jaki może być!!! zawiesza się , rozłącza podczas rozmowy, strasznie wolno uruchamia aplikacje, mocno się nagrzewa z nieznanych przyczyn
-1punktów
5 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 29 dla GALAXY Trend
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

koszmar senny

Dnia:23 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Zrobiłem błąd: kupiłem i przestrzegam wszystkich - z daleka od tego modelu. Jeśli masz nerwy ze stali i lubisz jak telefon się wiesza, zacina to jest to model dla Ciebie. Wiele razy miałem ochotę rzucić tym badziewiem o ścianę. Twórcy zrobili wszystko, żeby maksymalnie wkurzyć użytkownika. Po miesiącu walki i prób zoptymalizowania systemu poddałem się i telefon pokrywa się kurzem na półce, wróciłem do starego dobrego Blackberry 9780 i znowu jestem spokojny.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 30 dla GALAXY Trend
Awatar
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Nie polecam

Dnia:15 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Tania podróbka telefonu samsung galaxy mini 3. Slaba jakość, ciągle się zacina, ledwo co włączę internet w telefonie a on już nie wyrabia. Cały czas się zacina. Przycisk główny ciągle się rusza. Bardzo słaba jakość. Polecam zainwestować te 200 złoty więcej na owiele leprzy telefon. Ale cena jest niska i zato chwalę.
Atuty produktu: cena jest niska
Wady produktu: ciągle się zacina oraz jakość fatalna
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-1punktów
4 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 31 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Poznań
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Bardzo dobry

Dnia:23 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jest to mój pierwszy smartfon i jestem z niego zadowolona. Bardzo szybko przystosowałam się do Androida. Telefon bardzo dobrze się sprawuje, choć czasem się zawiesza. Zdarzyło się również, że wyłączył się sam podczas słuchania muzyki mimo tego że bateria była naładowana. Aparat też ma nie najgorszy. Ogólnie bardzo dobry smartfon z praktycznymi aplikacjami.
Atuty produktu: cena, nie za duży i nie za mały wyświetlacz, wygląd
Wady produktu: bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+5punktów
9 z13 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 32 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Lublin
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

nowe doświadczenie

Dnia:20 styczeń 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jest to mój pierwszy smartphone i od razu dało się go poskromić, lecz na wstępie zdziwienie mnie dopadło z powodu braku słuchawek w zestawie. Używam go od paru tygodni i jestem zadowolony, jednak zauważalny jest słaby procesor co da się zauważyć przy przeglądaniu internetu i w używaniu wielu aplikacji jednocześnie.
Atuty produktu: dobry aparat, wyrazisty wyświetlacz, funkcjonalny
Wady produktu: jednordzeniowy procesor, zawieszanie się
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
6 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 33 dla GALAXY Trend
Awatar
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Szczerze ODRADZAM

Dnia:28 grudzień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Mam ten telefon z dobrych kilka miesięcy, i co mogę stwierdzić. Jest to najgorszy telefon jaki miałem do tej pory. Do internetu ten telefon nie nadaje się w ogóle ze względu na to iż wiesza się non stop nawet po zresetowaniu, gdy ktoś dzwoni przycina się i nie można odebrać itp. Dlatego niech nikogo nie skusi niska cena za ten telefon. Jeżeli chcesz mieć konsole do gier to ten smartfon będzie dobry, do niczego więcej się nie nadaje.dlatego szczerze odradzam.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-28punktów
13 z54 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 34 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Kielce
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Czekamy na aktualizacje

Dnia:28 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon ja na tą cenę jest całkiem dobry. Ekran to chyba najlepsza matryca TFT jaką widziałem, ma dobre kąty widzenia i dobrą jasność. Jakość dźwięku też miło mnie zaskoczyła, ale najbardziej zaskoczył mnie aparat, który przy dobrym oświetleniu robi lepsze zdjęcia niż niejeden 8mpix. Szkoda, że w telefonie nie zastosowano dwurdzeniowego procesora, choćby takiego jak w ace 2, wtedy w tej cenie Trend byłby nie do pobicia. Póki co wadą jest też stary android 4.0.4, ale myślę, że telefon dostanie aktualizacje do nowszych wersji, która poprawi też szybkość działania.
Atuty produktu: dobry ekran, dobre multimedia, niezły aparat, przystepna cena
Wady produktu: stary android, wolny procesor
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+7punktów
20 z33 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 35 dla GALAXY Trend
Awatar
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Pozytywnie.

Dnia:24 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Trend jak na pierwszy smartfon (jak w moim przypadku) jest wystarczający, jednak dla osób które poszukują smartfona z prawdziwego zdarzenia na pewno nie wystarczy. W miarę regularnie się zawiesza i ma przestarzały procesor... Gdyby to ode mnie zależało to nazbierałbym 200-300 zł więcej i zainwestował w Galaxy S3 Mini, który wyglądem praktycznie niczym się nie różni od Trenda. Różnią je natomiast wnętrza.
Atuty produktu: ładnie się prezentuje, duży ekran, bardzo dobry aparat, bardzo dobry odtwarzacz muzyczny, jakość = cena
Wady produktu: trzeszcząca tylna klapka, łatwy do zarysowania, często się zacina i wiesza, brak słuchawek w zestawie, zbyt mocne światło lampy błyskowej, archaiczny procesor, narastający dzwonek (2s zmniejszonej głośnosci)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
11 z21 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 36 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Małopolska
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Tani, dobry smartphone

Dnia:11 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Mam go od 2 miesięcy i naprawdę polecam jest niedrogi a przy tym płynnie działa. Nie zdarzyło mi się go zawiesić. Naprawdę polecam osobom, które chcą dobry smartphone za niską cenę.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+11punktów
11 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 37 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Piotrków Kuj. kolo włocławka
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Godny polecenia

Dnia:18 listopad 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Fajny tel, nie ma problemu z rozszyfrowaniem jego. Jest to moj 1-szy smartfon ale szybko idzie sie na nim nauczyc, nie ma nic trudnego w obsludze :) fajny wygodny nie za wielki :) w sam raz dla kobiet
Atuty produktu: dobry aparat, super grafika, ładny w użyciu
Wady produktu: jak dla mnie za mało aplikacji
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
8 z13 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 38 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Żary
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

tylko jeden a dobry.

Dnia:15 listopad 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
jest bardzo dobry poleca ładny biały jak dla mnie znakomity.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
7 z15 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 39 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Gdańsk
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Za słaby

Dnia:4 listopad 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Na pierwszy smartfon może być, ale jeżeli miałeś już do czynienia z innymi, szybszymi modelami, jego używanie może być mordęgą. Funkcje i możliwości ma dobre. Fajny, ostry i kolorowy ekran. Niestety... jest denerwująco powolny, zacina się, zamyśla, rwie. Ma tylko jeden rdzeń i to czuć. W podobnej lub niewiele większej cenie można kupić lepszy (szybszy!) telefon.
Atuty produktu: dobry ostry wyświetlacz
Wady produktu: za słaby procesor
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+3punktów
13 z23 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 40 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Żory
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Bez najmniejszych zarzutów!

Dnia:1 listopad 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon posiadam od dokładnie 2 miesięcy. Uważam że jest on godny polecenia w 100%.
Atuty produktu: aparat, duży bardzo czuły ekran
Wady produktu: bateria, minimalne bardzo rzadkie przycięcia
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-16punktów
5 z26 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 41 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Gdańsk
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

W sam raz

Dnia:1 listopad 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
mam go od 8 miesięcy około no czasem się zawiesi ale jak na cenę to jest bardzo dobry jest to mój 1 smartfon i jestem z niego zadowolony
Atuty produktu: cena wygląd aparat
Wady produktu: jednordzeniowy procesor
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
6 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 42 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Jankowice
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

przereklamowany

Dnia:18 październik 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Fajny, gustowny, ale przereklamowany.
Od samego początku się zawiesza , często trzeba robić reset , który szybko się da przeprowadzić i to jest na plus. Na plus że posiada dużo sposobów komunikacji , lecz nie współgra z innymi produktami Samsunga, dotyczy to słuchawki bluetooth której nie może odnaleźć. Z innymi telefonami bardzo dobrze działa i jestem zadowolony z niej. Fajne jest też to ze jest dużo aplikacji dla niego.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
+5punktów
9 z13 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 43 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Opole
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Fajny, dobrze działa, przydatne funkcje

Dnia:16 październik 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ogólnie dobry telefon, czasem zawias łapie, ale nie przeszkadza mi to. mam go od 2 mies. i jak na razie nie zawiódł mnie. Jedyny minus to to, że nie ma do niego fajnego etui, np. takiego jak do telefonów z serii sIII i sIV.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+5punktów
13 z21 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 44 dla GALAXY Trend
Awatar
Lokalizacja: Lidzbark Warmiński
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

samsung trendy

Dnia:1 wrzesień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Własnie nabyłam ten model, jest super, funkcjonalny, łatwy w obsłudze, wizualnie też super polecam
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+9punktów
70 z131 osób uznało tę recenzję za pomocną.