Notowań i recenzji SAMSUNG

Recenzje klientów dla GALAXY Trend

GALAXY Trend

Mocny i szybki procesor sprawia, że nowy Samsung Galaxy Trend jest nie do pobicia. Niezależnie od tego, czy wykonujesz kilka zadań jednocześnie, korzystając z kilku aplikacji, rozmawiasz z grupą przyjaciół, czy oglądasz najnowsze filmy – to urządzenie działa z lekkością i gracją. Luksusowo duży wyświetlacz o przekątnej 4” zapewnia bogactwo żywych barw, które potęgują doznania użytkownika. ChatON zapewnia nielimitowany dostęp do rozrywki i stałą łączność ze znajomymi. Galaxy Trend to stabilność i szybkość, które zapewniają doskonałe doznania i łatwość użytkowania.
Średnie notowanie u klientów:
3,5 na 5
3,5
 na 
5
(20 Recenzji) 20
Otwórz skrót notowania
Szczegółowa ocena 20  - ilość opinii
5 Gwiazdki
3
4 Gwiazdki
10
3 Gwiazdki
3
2 Gwiazdki
2
1 Gwiazdka
2
Klienci, którzy poleciliby ten product znajomym: 15 na 19(79%)
Recenzje klientów dla GALAXY Trend
Recenzja 1 dla GALAXY Trend
Awatar
smartphone_fun
Lokalizacja: Małopolska
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Tani, dobry smartphone

Dnia:11 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Mam go od 2 miesięcy i naprawdę polecam jest niedrogi a przy tym płynnie działa. Nie zdarzyło mi się go zawiesić. Naprawdę polecam osobom, które chcą dobry smartphone za niską cenę.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+9punktów
9 z9 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 2 dla GALAXY Trend
Awatar
karoline29890
Lokalizacja: Piotrków Kuj. kolo włocławka
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Godny polecenia

Dnia:18 listopad 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Fajny tel, nie ma problemu z rozszyfrowaniem jego. Jest to moj 1-szy smartfon ale szybko idzie sie na nim nauczyc, nie ma nic trudnego w obsludze :) fajny wygodny nie za wielki :) w sam raz dla kobiet
Atuty produktu: dobry aparat, super grafika, ładny w użyciu
Wady produktu: jak dla mnie za mało aplikacji
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
6 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 3 dla GALAXY Trend
Awatar
krysia
Lokalizacja: Żary
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

tylko jeden a dobry.

Dnia:15 listopad 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
jest bardzo dobry poleca ładny biały jak dla mnie znakomity.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-2punktów
6 z14 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 4 dla GALAXY Trend
Awatar
PAtryk
Lokalizacja: Lublin
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Tani a dobry

Dnia:12 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Witam posiadam tego trenda ponad rok i jestem z niego bardzo zadowolony.
Czekam na aktualizacje
Atuty produktu: fajne funkcie
Wady produktu: słaba bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
3 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 5 dla GALAXY Trend
Awatar
Nataliaxd
Lokalizacja: Poznań
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Bardzo dobry

Dnia:23 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jest to mój pierwszy smartfon i jestem z niego zadowolona. Bardzo szybko przystosowałam się do Androida. Telefon bardzo dobrze się sprawuje, choć czasem się zawiesza. Zdarzyło się również, że wyłączył się sam podczas słuchania muzyki mimo tego że bateria była naładowana. Aparat też ma nie najgorszy. Ogólnie bardzo dobry smartfon z praktycznymi aplikacjami.
Atuty produktu: cena, nie za duży i nie za mały wyświetlacz, wygląd
Wady produktu: bateria
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
7 z10 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 6 dla GALAXY Trend
Awatar
Freddie
Lokalizacja: Lublin
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:początkujący/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

nowe doświadczenie

Dnia:20 styczeń 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jest to mój pierwszy smartphone i od razu dało się go poskromić, lecz na wstępie zdziwienie mnie dopadło z powodu braku słuchawek w zestawie. Używam go od paru tygodni i jestem zadowolony, jednak zauważalny jest słaby procesor co da się zauważyć przy przeglądaniu internetu i w używaniu wielu aplikacji jednocześnie.
Atuty produktu: dobry aparat, wyrazisty wyświetlacz, funkcjonalny
Wady produktu: jednordzeniowy procesor, zawieszanie się
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
5 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 7 dla GALAXY Trend
Awatar
Joss
Lokalizacja: Kielce
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Czekamy na aktualizacje

Dnia:28 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon ja na tą cenę jest całkiem dobry. Ekran to chyba najlepsza matryca TFT jaką widziałem, ma dobre kąty widzenia i dobrą jasność. Jakość dźwięku też miło mnie zaskoczyła, ale najbardziej zaskoczył mnie aparat, który przy dobrym oświetleniu robi lepsze zdjęcia niż niejeden 8mpix. Szkoda, że w telefonie nie zastosowano dwurdzeniowego procesora, choćby takiego jak w ace 2, wtedy w tej cenie Trend byłby nie do pobicia. Póki co wadą jest też stary android 4.0.4, ale myślę, że telefon dostanie aktualizacje do nowszych wersji, która poprawi też szybkość działania.
Atuty produktu: dobry ekran, dobre multimedia, niezły aparat, przystepna cena
Wady produktu: stary android, wolny procesor
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+6punktów
19 z32 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 8 dla GALAXY Trend
Awatar
Seppo
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Pozytywnie.

Dnia:24 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Trend jak na pierwszy smartfon (jak w moim przypadku) jest wystarczający, jednak dla osób które poszukują smartfona z prawdziwego zdarzenia na pewno nie wystarczy. W miarę regularnie się zawiesza i ma przestarzały procesor... Gdyby to ode mnie zależało to nazbierałbym 200-300 zł więcej i zainwestował w Galaxy S3 Mini, który wyglądem praktycznie niczym się nie różni od Trenda. Różnią je natomiast wnętrza.
Atuty produktu: ładnie się prezentuje, duży ekran, bardzo dobry aparat, bardzo dobry odtwarzacz muzyczny, jakość = cena
Wady produktu: trzeszcząca tylna klapka, łatwy do zarysowania, często się zacina i wiesza, brak słuchawek w zestawie, zbyt mocne światło lampy błyskowej, archaiczny procesor, narastający dzwonek (2s zmniejszonej głośnosci)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
10 z20 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 9 dla GALAXY Trend
Awatar
Szymon
Lokalizacja: Żory
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Bez najmniejszych zarzutów!

Dnia:1 listopad 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telefon posiadam od dokładnie 2 miesięcy. Uważam że jest on godny polecenia w 100%.
Atuty produktu: aparat, duży bardzo czuły ekran
Wady produktu: bateria, minimalne bardzo rzadkie przycięcia
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-18punktów
3 z24 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 10 dla GALAXY Trend
Awatar
heroes
Lokalizacja: Gdańsk
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

W sam raz

Dnia:1 listopad 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
mam go od 8 miesięcy około no czasem się zawiesi ale jak na cenę to jest bardzo dobry jest to mój 1 smartfon i jestem z niego zadowolony
Atuty produktu: cena wygląd aparat
Wady produktu: jednordzeniowy procesor
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
4 z7 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 11 dla GALAXY Trend
Awatar
inż. Lesia
Lokalizacja: Jankowice
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:nowicjusz/ka
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

przereklamowany

Dnia:18 październik 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Fajny, gustowny, ale przereklamowany.
Od samego początku się zawiesza , często trzeba robić reset , który szybko się da przeprowadzić i to jest na plus. Na plus że posiada dużo sposobów komunikacji , lecz nie współgra z innymi produktami Samsunga, dotyczy to słuchawki bluetooth której nie może odnaleźć. Z innymi telefonami bardzo dobrze działa i jestem zadowolony z niej. Fajne jest też to ze jest dużo aplikacji dla niego.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
+5punktów
8 z11 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 12 dla GALAXY Trend
Awatar
JP1990
Lokalizacja: Opole
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Fajny, dobrze działa, przydatne funkcje

Dnia:16 październik 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ogólnie dobry telefon, czasem zawias łapie, ale nie przeszkadza mi to. mam go od 2 mies. i jak na razie nie zawiódł mnie. Jedyny minus to to, że nie ma do niego fajnego etui, np. takiego jak do telefonów z serii sIII i sIV.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+4punktów
11 z18 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 13 dla GALAXY Trend
Awatar
Dora
Lokalizacja: Lidzbark Warmiński
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

samsung trendy

Dnia:1 wrzesień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Własnie nabyłam ten model, jest super, funkcjonalny, łatwy w obsłudze, wizualnie też super polecam
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+8punktów
68 z128 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 14 dla GALAXY Trend
Awatar
.......
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Trend na +

Dnia:27 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ja osobiście polecam według mnie jak kto kolwiek się zna na telefonach z "andkiem" trochę bardziej niż podstawowy poziom i nie gra w potężne gry to telefon specjalnie dla niego & #40;niej& #41; bardziej polecil bym go kobietom bo nie wynikają tak w parametry ale to telefon głównie do rozrywki "oprócz gier w 3d" ponieważ GPU nie pozwala na zabawę i wyświetlacz tft nie szokuje jakością , ale parametry do ceny są jednym słowem dobre . Ogólnie polecam
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 15 dla GALAXY Trend
Awatar
.......
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Trend na +

Dnia:27 marzec 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Ja osobiście polecam według mnie jak kto kolwiek się zna na telefonach z "andkiem" trochę bardziej niż podstawowy poziom i nie gra w potężne gry to telefon specjalnie dla niego & #40;niej& #41; bardziej polecil bym go kobietom bo nie wynikają tak w parametry ale to telefon głównie do rozrywki "oprócz gier w 3d" ponieważ GPU nie pozwala na zabawę i wyświetlacz tft nie szokuje jakością , ale parametry do ceny są jednym słowem dobre . Ogólnie polecam
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 16 dla GALAXY Trend
Awatar
asdf
Lokalizacja: Gdańsk
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
3 na 5
3 na 5

Za słaby

Dnia:4 listopad 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Na pierwszy smartfon może być, ale jeżeli miałeś już do czynienia z innymi, szybszymi modelami, jego używanie może być mordęgą. Funkcje i możliwości ma dobre. Fajny, ostry i kolorowy ekran. Niestety... jest denerwująco powolny, zacina się, zamyśla, rwie. Ma tylko jeden rdzeń i to czuć. W podobnej lub niewiele większej cenie można kupić lepszy (szybszy!) telefon.
Atuty produktu: dobry ostry wyświetlacz
Wady produktu: za słaby procesor
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
+2punktów
11 z20 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 17 dla GALAXY Trend
Awatar
Wiktorczas99
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
2 na 5
2 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Nie polecam

Dnia:15 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Tania podróbka telefonu samsung galaxy mini 3. Slaba jakość, ciągle się zacina, ledwo co włączę internet w telefonie a on już nie wyrabia. Cały czas się zacina. Przycisk główny ciągle się rusza. Bardzo słaba jakość. Polecam zainwestować te 200 złoty więcej na owiele leprzy telefon. Ale cena jest niska i zato chwalę.
Atuty produktu: cena jest niska
Wady produktu: ciągle się zacina oraz jakość fatalna
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-3punktów
0 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 18 dla GALAXY Trend
Awatar
Marcin
Używam tego produktu od:6-12 miesięcy
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
3 na 5
3 na 5
Globalne notowanie
2 na 5
2 na 5

Szczerze ODRADZAM

Dnia:28 grudzień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Mam ten telefon z dobrych kilka miesięcy, i co mogę stwierdzić. Jest to najgorszy telefon jaki miałem do tej pory. Do internetu ten telefon nie nadaje się w ogóle ze względu na to iż wiesza się non stop nawet po zresetowaniu, gdy ktoś dzwoni przycina się i nie można odebrać itp. Dlatego niech nikogo nie skusi niska cena za ten telefon. Jeżeli chcesz mieć konsole do gier to ten smartfon będzie dobry, do niczego więcej się nie nadaje.dlatego szczerze odradzam.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-28punktów
11 z50 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 19 dla GALAXY Trend
Awatar
atena
Lokalizacja: dolny śląsk
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
2 na 5
2 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

nie polecam

Dnia:26 marzec 2014
samsung trend - chyba mnie się trafił najgorszy egzemplarz jaki może być!!! zawiesza się , rozłącza podczas rozmowy, strasznie wolno uruchamia aplikacje, mocno się nagrzewa z nieznanych przyczyn
-3punktów
1 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 20 dla GALAXY Trend
Awatar
Watcher
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
3 na 5
3 na 5
Jakość/Cena
2 na 5
2 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

koszmar senny

Dnia:23 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Zrobiłem błąd: kupiłem i przestrzegam wszystkich - z daleka od tego modelu. Jeśli masz nerwy ze stali i lubisz jak telefon się wiesza, zacina to jest to model dla Ciebie. Wiele razy miałem ochotę rzucić tym badziewiem o ścianę. Twórcy zrobili wszystko, żeby maksymalnie wkurzyć użytkownika. Po miesiącu walki i prób zoptymalizowania systemu poddałem się i telefon pokrywa się kurzem na półce, wróciłem do starego dobrego Blackberry 9780 i znowu jestem spokojny.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.