Notowań i recenzji SAMSUNG

Recenzje klientów dla 46" F6400 Smart 3D LED

46" F6400 Smart 3D LED

Innowacyjne funkcje, takie jak sterowanie głosem i S Recommendation sprawią, że pokochasz swój telewizor. Teraz szybko znajdziesz to, czego szukasz, dzięki funkcji S Recommendation, która zasugeruje Ci najbardziej popularne filmy i programy. Wszystko to w niezwykłej jakości obrazu zachwycającej soczystymi kolorami i wyraźnymi detalami.
Średnie notowanie u klientów:
3,75 na 5
3,8
 na 
5
(12 Recenzji) 12
Otwórz skrót notowania
Szczegółowa ocena 12  - ilość opinii
5 Gwiazdki
6
4 Gwiazdki
3
3 Gwiazdki
0
2 Gwiazdki
0
1 Gwiazdka
3
Klienci, którzy poleciliby ten product znajomym: 9 na 12(75%)
Recenzje klientów dla 46" F6400 Smart 3D LED
Recenzja 1 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

praktyczny funkcjonalny

Dnia:17 kwiecień 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Telewizor godny uwagi funkcjonalny centrum multimediów poprzez Wii-fi dostęp do wszystkich urządzeń i ich zasobów ,jak na cenę obraz i dźwięk bardzo dobry
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 2 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: Bulowice
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
2 na 5
2 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Problem z dźwiękiem w kinie domowych z tego TV

Dnia:11 marzec 2014
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
TV nie koduje dźwięku przestrzennego 5.1 przez kabel światłowodowy do kina domowego Samsung z urządzeń wewnętrznych podłączonych do TV przez HDMI. Miałem poprzedni TV Sony nie nie było problemów.
Infolinia Samsunga do niczego. Osoby pracujące mają niedostateczną wiedzę!
Wady produktu: problem z dźwiękiem, ukryte ograniczenia przed zakupen
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-3punktów
0 z3 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 3 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: Grójec
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Rewelacyjny obraz

Dnia:3 luty 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Posiadałem poprzedni model tego tv D6500 40 cali z którego jestem bardzo zadowolony, dlatego też przy kupnie kolejnego tv zdecydowałem się na samsunga F6400.Używam od 3 tygodni, obraz rewelacyjny - zarówno w 2D jak i 3D. Kolory ostrość - jak najbardziej ok. Stylistyka - wedle gustu, w mojej opinii - bardzo ładna. Obraz po prostu jest tak wyrazisty ostry jak by to co dzieje się na ekranie działo się w naszym mieszkaniu ( i nie jest to tylko moja opinia).Duża ilość złączy HDMI, USB. Ciekawe funkcje sterowania pilotem Smart. Przeglądarka internetowa super, ale również nie jest demonem prędkości jeśli chodzi o np. przesuwanie stron. Mała ilość aplikacji w Samsung Apps - większość średnio przydatnych lub w ogóle nie przydatnych i w 90% obcojęzycznych. Procesor mógłby być szybszy ciut szybszy, choć tak naprawdę nie bardzo jest mu co zarzucić . Filmy z pendriva odtwarza bez problemu i tu duży plus (nie zdarzyło mi się żeby nie czytał jakiegoś formatu). Plusem jest możliwość sterowania dodatkowymi urządzeniami jednym pilotem - w moim przypadku dekoder NC+.
Generalnie jako telewizor - zdecydowanie polecam, co do dodatkowych aplikacji - nie spodziewałbym się za wiele, funkcje smart (np. sterowanie głosem) - ciekawe, choć nie wiem czy tak naprawdę potrzebne, a do tego zbyt wolno reaguje (kilka razy szybciej sami przełączymy kanał lub wykonamy jakiś ruch nam potrzebny w danej chwili. Zdecydowani ładna stylistyka telewizora z super cienką ramką robi wrażenie. Zdecydowanie zgodzę się z opiniami iż producent nie zadbał o dzwięk w telewizorze (zdając sobie sprawę że dzwięku kina domowego z takiego tv się nie wydobędzie" ale to moim zdaniem jedyny minus tego telewizora. Po podłączeniu do kina domowego jak najbardziej ok:) natomiast przy oglądaniu tv jeśli w domu nie jest totalna cisza trzeba wyśrubować głośność na +40/50. niektórzy chcieli by zakwalifikować tv jako komputer i smartfon tj 3 w 1...... Ja jak najbardziej polecam ten produkt choć do komputera i smartfona mu jeszcze brakuje :)
Atuty produktu: jakość obrazu, wygląd zewnętrzny, ilość gniazd, wifi, aplikacja samsung smart
Wady produktu: głośniki
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+1punktów
1 z1 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 4 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: Bartoszyce
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:11+
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Samsung 46" F6400 LED 3D Smart TV- Po Usterce

Dnia:21 styczeń 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Niestety , cieszyłem się tym telewizorkiem przez niespełna 2 miesiące i strzelił zasilacz , byłem zdziwiony , bo tego się po Sanmsungu nie spodziawałem. Dzisiaj odwieziono mi go po naprawie ( wymiana zasilacza ) i zobaczę , jak się będzie teraz sprawował, jeśli chodzi o moją poprzednią opinię , na razie pozostawiam na tym samym poziomie. Być może trafił mi się sprzęt z wadliwym zasilaczem.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 5 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

Telewizor na wypasie ;-)

Dnia:9 styczeń 2014
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Jakość obrazu super! Dźwięk super! Nie zawiesza się, piloty i okulary działają poprawnie.
Widziałam że ktoś narzekał że jest mało aplikacji w Samsung Apps no ale proszę was - to jest telewizor a nie smartfon czy komp ;-)
Moja oczekiwanie spełnia i świetnie się prezentuje.
Atuty produktu: piękny obraz dobry dźwięk śliczny wygląd
Polecił(a)bym ten produkt innym!
-1punktów
2 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 6 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: Wrocław
Używam tego produktu od:3-6 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:6-10
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

posiadam kilka miesiecy

Dnia:5 grudzień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
za te pieniadze lepiej nie mozna kupic!
prosty, swietny desing, swietny obraz, bardzo duzo mozliwosci lecz zadrzyło sie zawiesic...polecam
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 7 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: Warszawa
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
3 na 5
3 na 5
Wydajność
3 na 5
3 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Godny polecenia, ale bez przesady :)

Dnia:23 październik 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Używam od 3 tygodni, obraz rewelacyjny - zarówno w 2D jak i 3D. Kolory ostrośc - jak najbardziej ok. Stylistyka - wedle gustu, w mojej opini - bardzo ładna. Duża ilość złączy HDMI, USB. Ciekawe funkcje sterowania plitem Smart. Teraz minusy - pilot smart nie zawsze chce reagować po wybudzeniu - np. oglądam TV i po 15-20 minutach chcę zmienić program czy zwiększyć głośność - czasami reaguje dopiero za 2-3 przyciśnięciem przycisku. Przeglądarka internetowa super, ale również nie jest demonem prędkości jeśli chodzi o np. przesuwanie stron. Mała ilość aplikacji w Samsung Apps - większość średnio przydatnych lub w ogóle nie przydatnych i w 90% obcojęzycznych. Procesor mógłby być szybszy - czasami nie wyrabia się przy chodzeniu po menu i widać zacinanie się na sekundę ekranów. Przez Wifi nie czytak plików mkv z komputera. Za to resztę filmów odtwarza beaz problemu i tu duży plus. Plusem jest możliwość sterowania dodatkowymi urządzeniami jednym pilotem - w moim przypadku dekoder NC+ (ale brakuje np. możliwości wejścia tym pilotem w nagrane na dekoder filmy - na pilocie od dekodera jest klawisz "List" - tutaj nie ma takiej opcji nawet w pilocie wirtualnym na ekranie). Drugie urządzenie jakie mam podłączone do Blueray - notabene Samsunga - w pilocie smart nie ma opcji wysunięcia płyty. Niby fajnie, ale jest pewien niesmaczek...
Generalnie jako telewizor - zdecydowanie polecam, co do dodatkowych aplikacji - nie spodziewałbym się za wiele, funkcje smart (np. sterowanie głosem) - ciekawe.
Atuty produktu: jakośc obrazu 2d/3d, ciekawy pilot smart, duża ilość złączy, sterowanie pilotem kilku rządzeń
Wady produktu: za wolny procesor, nie zawsze reaguje pilot smart, mało ciekawych aplikacji w samsung apps, nie czyta plików mkv przez wifi
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+3punktów
4 z5 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 8 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: Rydułtowy
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
4 na 5
4 na 5

Wyśmienicie współpracuje z Galaxy S4

Dnia:25 wrzesień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Wszystko pięknie, . Wydajność telewizora też mogłaby być znacznie wyższa, strasznie się tnie przy chodzeniu po menu a programy strasznie wolno się otwierają itp. Z moim Galaxy S4 współpracuje pięknie.
Atuty produktu: działa dysk usb 3.0 640gb bez zasilania, wbudowane wifi, wifi direct, dodatkowy dotykowy pilot, 2 x okulary 3d
Wady produktu: bezprzewodowo nie odtwarza .mkv z komputera, beznadziejna wydajność, brzydki podstawowy pilot
Polecił(a)bym ten produkt innym!
 
Produkty polecane przeze mnie
 
 
0punktów
0 z0 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 9 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: zielona góra
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:1-2
Funkcje
4 na 5
4 na 5
Wydajność
4 na 5
4 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

matryca i jakosc obrazu tragiczny

Dnia:1 czerwiec 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
pod kabłowka i cyfrowe bardzo kiepskie , niestety, chyba jedyunie do grania i internetu ten telewizor . a HD jako tako , plus za pilota dodatkowego z dotykiem, minus za pierwszego, trzeba naciskac ze 4 razy zeby wyjsc z jakiegokolwiek menu .
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-10punktów
0 z10 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 10 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: Czestochowa
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
4 na 5
4 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

super tv

Dnia:7 maj 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
polecam ten tv... Wspanialy obraz 2D jak 3D. Glosniki 20W graja super, przegladarka szybka, i co najwazniejsze duuuzo bajerow :-)
Polecił(a)bym ten produkt innym!
0punktów
1 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 11 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Używam tego produktu od:1-3 miesięcy
Doświadczenie:średnio zaawansowany/a
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
5 na 5
5 na 5
Wydajność
5 na 5
5 na 5
Wzornictwo
5 na 5
5 na 5
Jakość/Cena
5 na 5
5 na 5
Globalne notowanie
5 na 5
5 na 5

zenzai

Dnia:18 kwiecień 2013
Polecił(a)bym ten produkt innym!
Witam, użytkuję od 5 tygodni, jestem bardzo zadowolony, jakość obrazu jest bardzo dobra(dvb-t) okazjonalnie konsola. To co mnie urzekło to doskonale skrojona i dopasowana przeglądarka internetowa wraz z całkiem intuicyjnym pilotem dotykowym.
Polecił(a)bym ten produkt innym!
+2punktów
2 z2 osób uznało tę recenzję za pomocną.
Recenzja 12 dla 46" F6400 Smart 3D LED
Awatar
Lokalizacja: Warszawa
Używam tego produktu od:Mniej niż miesiąc
Doświadczenie:ekspert
Liczba produktów SAMSUNG, które posiadam:3-5
Funkcje
1 na 5
1 na 5
Wydajność
1 na 5
1 na 5
Wzornictwo
4 na 5
4 na 5
Jakość/Cena
1 na 5
1 na 5
Globalne notowanie
1 na 5
1 na 5

Telewizor po 5h przestał działać

Dnia:17 kwiecień 2013
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
Cena telewizora nie jest niska, jakość obiecywana w broszurach wysoka. Po kilku godzinach od rozpakowania telewizor przestał działać kompletnie.
Przestały działać piloty, nie łączy się do sieci, nie podłącza sprzętu przez bluetooth, nie da się go wyłączyć. Po włączeniu urządzenia do prądu automatycznie się włącza i nie ma z nim żadnej komunikacji, świeci ekran na czarno i jest zawieszony. Problem opisany został już na formach dyskusyjnych.
Telewizor został kupiony jako narzędzie do pracy, niestety do dnia dzisiejszego spowodował jedynie straty spowodowane brakiem prezentacji jakie miały być wykonane przy jego użyciu.
Nie, nie polecił(a)bym tego produktu innym.
-12punktów
13 z38 osób uznało tę recenzję za pomocną.